Поздрав бек до ocila TheaEsposito Stoimenovska Бидејќи обожавам марами и наскоро ќе ја отворам сезоната, еве ви праќам цела тезга, бирајте си
СП до Stoimenovska, ilipili julie77 Serafima Moira cinderella5 imelda Gordana10, JuLleE, Neytiri, Nine25, NoellePage, teddybear, stetoskop Леле не влегувам на темава наредните 2 недели.
СП до двете девојки,со кои пред неколку години сосема случајно на еден форум се запознавме...од кафе на кaфе, од муабет во муабе, па се до свадби мекици и крштевки....стигнавме до едно прекрасно пријателство. Женски имајте убав ден и едвај чекам да ве видам. meU me & girl1985
Хм одамна онака “групно’’ не сум ве поздравила а? ocila perlaa Gordana10 k.i.m tea4e ilipili potterholic starbucks I.love.your.lips AnaKarenina Glossy-girl Chocolate.me pamelche Special.Someone srcekrsacka Snow-Queen meU Alesii N.Kety PeaceLoveBasketball Aко некој заборавив нека не се лути , многу сте бе
Поздрав до ... Саја Хипстер Лудото Лилит (заради јогата ) Шилеа tinkerbelll Артемишн Најубава За сите був-љубителки, ги има многу И бонус немам прочитано, ама некој мора да сака ракун, повелеле, многу е слатка
Еве ја начекав Битерсвит на форумов, можам комотно да ја поздравам највеќе на цел свет Јас сум човек што памти и цени, навистина Никогаш не заборавам кога некој ќе ми направи добро дело, па макар и преку компјутер. Јас сум ти бескрајно благодарна, и сега и утре и за секогаш
Возвраќам NoellePage, погали ми го стомачето.. се гледаме ноемвриски во Шведска.. Мерлинке жива здрава да си ми, ме пресмеа.. арна кравата и млекото, несо превкусен беше.. http://www.youtube.com/watch?v=__ebR_8U ... re=related