Поздрав бек AngelOfArh, ама знаеш и која боја да ми ја одбереш за никот. Еве јас одма контра ти одам.
Поздрав бек до rossonerka уф како си ме погодила со коалчево,најубаво животинче,најмеко Поздрав бек до TheaEsposito.. И поздрав до ludoto Еве по еден мафин од мене
Сп до сите што кога ќе станат наутро ќе се сетат на убавата лесковачка што ја изеле вчера Сп до сите родители што се вакви кога детето нивни ќе им каже дека ќе учи повеќе следната година Сп до сите што имаат некој во животот што ќе им ја засерат ситуацијата Сп до сите што мрзат кога се сликаат некој да им влезе у кадар И на крај сп до Љубам, прекрасна личност која индиректно ме мотивира да направам подобар човек од мене
СП до Хипстерот еден и единствен Марама и Артемишн фешн ТВ моми Трендафилка а.к.а Кортни Кардашијан ( само тие се актуелни на нет во последно време, едната брак другата пораѓај... ) анабел-а сакам да те читам фино чупе си ти. Изволите
поз бак и до тебе горде ти пракам многу бакнежи и гушки п.с и еден поздрав од другарчето СП. гордана10 илипили гирл/мири срцекршачка костич еленушкаа ким јуле.ск дееп блу и до сите оние што ке пронајдат,можи некој сум заборавила,уствари сигурно дечки ви праќам многу бакнежи и гушки
До... Yipman2, Pamelche, N.Kety, Ilipili, Serafima, Fairles, Rirfenty, Chocolate.me, Divinebutterfly, Miss.Rici, Adi888, Pupi.girl, Dala, Glosi, Lux, Levely, Dzindzi, Lovelofe, Starbucks, Lunicka, Marama, La.Reina.Del.Sur, Calliope. Doozy, Trendafilka Spoiler Еве ви пица и сок
Д о сите ПИПИ љубимци ............. видов една слика по интернет и ме потсети на детството кога со сестра ми неуморно го гледавме, растевме со серијата , се поистоветувавме.....бевме весели среќни ..........беа тоа убави топли мигови крај тв , кога немаше турски серии или турски срања да ни ги полнат главите кога немаше голем избор на тв што да гледаш или да се двоумиш овој или оној канал , но тоа што се даваше беше со добар квалитет и поучно .