Од мене еден поздрав до сите обожавателки на Harvey Specter Добро, само јас ли не го гледам како тип што според годините може и татко да ми биде? Дечко ми ми вика: Абре стар е Харви, скоро колку татко ми е, како може толку да ти биде секси? Е ајде де... Кај секси, па и адвокат :geek:
Поздрав до фините кодоши кои се насеќирани како живеам. Да бев позната, ќе полнев жолта штампа дневно.
Aбе, донт тач Харви, хе ис алл мајн Шала на страна, Габриел ака Харви ми е ретко совршен муж на светов. Он заедно со Џастин ми се да ги грабеш и да бегаш и да не се враќаш Таа бемката па, перверзии Абре секс симбол ми е, муж ипол Со поглед освојува само, не му требаат зборови Aх Харви, ах.....
Специјален поздрав до Имелда , секогаш беше тука за мене и сеуште е , ми пруже рака кога највеке ми требаше, ме бодреше и не дозволи да се откажам, продолжив понатаму да се борам! ти благодарам имелда. И да ја искористам приликава да ги поздравам членките што ги следам што пишуваат со самото регистрирање на форумот. tessie trendafilka doozy miss. ricci gordana julie77 Divinebutterfly ilipili kravce Ljubam Rainbow NoellePage moira Theodora thinkerbell Snow-Queen Спојлер :geek:
До Инспектор Дузи Се надевам дека се уште си во потрага по Криминалецот Да,да сакам да видам какво криминално дело е сторено, ти реков, може и за една година, не е битно да е веднаш Cепак со гладен стомак не се работи, ја накркај се и во акција Спојлер
Artemission ич да не те гајле шо другите викат да носиш штикли 12-15 цм. И така и така http://interesno.com.mk/modaglamur/43-m ... no-vo-moda
Љубам, да можев би ти закачила една медаља, и уше една би побарала, гарант добро ќе ти стои Фоткиве ти се маестрални, кај што стигнав те испофалив, на сите ги покажав. Љуби и уживај
kravce, Спојлер Сакав ваквииииии... (не обрнувај внимание на задникот) или вакви.. Твоите се ту мач секси фор ми. Еве ја и мојата половинка од ветувањето.. чај од нане со кутре внатре. Just as you like it.
До сите што се осеќаат добро! Mислам дека мозоков и желудецов од музика ми се храни, не знам за вас, ама ако нема музика, јас сум мртва, дрога, храна, се ми е! Catch my positive energy!
Памелче браво за статијава, баш погодена за мене Поздрав и до тебе, повели ти праќам еден дечко со слика од младоста.