СП ... до сите кои ја започнаа сезоната на чаеви. Јас не сум баш во фина врска со него ама кога морам, морам да попуштам. да биде посладок
До Лудото Кај си мор женооо, јави се, дај знак. Утре кафе, О ла ла, па и Вили . Жено треба да се јаде, пишувај ајде п.с. Ако некој евентуално има информација каде е Лудото цел ден, нека ми каже .
СП до Divinebutterfly, ilipili, thelittle17, Miss.Ricci, Annie.mk1, Glossy-girl, Adi888, Sara123, pamelche, Hipster, marama, Alesi, starbucks, I.love.your.lips, AngelOfArh, Speechless, rossonerka, Plavusa.17
СП до оние што во пола саат пред полноќ се прашуваат( се тешат де) што има диетално во кришка интегрален леб намачкан со дееебел слој топол ајвар А демек ќе слабееме Демек сакам тело гром, м?! Демек Ај од еднаш не се станува ...дуца
Поздрав и до тебе Менди. И еден најспецијален поздрав и до Мистериозната, ми фали да ја читам низ темите. Се надевам дека наскоро ќе пише барем нешто.
Женска, ти шали се, ама јас како погодувам Метал песни на среќа, чудо некое. 4 ти водам, ако не се лажам? Не е проблем, јас Класикал ќе ти праќам, помелозвучни се барем од овоа металиве.
Праќај, праќај класикал да губам уште повеќе. Толку е, 5-1 за тебе. Ништо не е ова, една ме тепа 13-0 Жалче сум. Уствари кога видов, сите ме тепаат, освен 3 и тоа ги тепам со разлика 1-2.