До Лудото Еве ти една песничка на која налетав деновиве On The Main Difference Between Cats and Dogs Dogs see that their owner feeds them plays with them cleans their messes and loves them. They say “My owner takes care of me. He must be king.” Cats see that their owner feeds them plays with them cleans their messes and loves them. They say “My owner takes care of me. I must be king!”
Малце ми е глупаво вака групно, ама и онака поретко поздравувам... СП до оние, што кога ќе им се засвиѓа некој, го зимаат неговото презиме, и го ставаат на своето име, за да видат како ќе им звучи. Чисто онака, рекреативно.
Хахах , тоа чувство, како помала дури и потписи си смислував Иначе поздрав до тебе и до сите што си ги поздравувам.. (си знаат кои се )
Поздрав до Марама и Трендафилка Еве ви девојки по едно чајче да ве стопли Не знам за вас, ама јас денес смрзнав, а грејна сезона е уште далеку И се извинувам што дури сега возвраќам на поздравите, темава ретко ја отварам, срам да ми е А, Синдерела5 ќе ја заборавев Поздрав и до неа и сакам да и’ кажам почесто да пишува и фала и’ што ми е редовен читател и лајкнувач на постовите
СП до сите мамички кои бараат начин да ги бакнат своите принцови и принцези додека спијат, а да не ги разбудат
Сп до Црешата Дузи Куперка Колешката Кимката Мона-Мона Лудото Ричи Еленушкаа Повелете драги стоплете се малку да ви биде уште потопло во срцето,а и да в ие слатко како мед во овај есенски ден
До сите што едвај чекаат да дојде овој момент: Студ, кафенце, прозорец и дремка. Уф, каква есен ќе биде оваа! За прераскажување и раст.
До kravce, еве се вратив мАри. И до Дузи шо не дојде у веце у Снупи да ме поздрави оти сум мочла најголема
СП до дежурното чекало (ме пресмеа со називов, you made my day, , од сега така ќе си се викам сама ) AngelofArh Спојлер Ич да не се секираш, има еден куп други што ја делат истата мака Јас веќе одамна се навикнав и отрпнав на ова. Кај мене на пример е „Еве завршувам за 10 минути и си одам„. И си оди за минимум еден саат. :geek: Мажи
Женска, ти кажав, ташната розовка баш ти е симпатична. Редовно те гледам секој петок, ама дека сум мала ти не можеш мене да ме видиш, само го сеќаваш моето присуство. Во Снупи не влегувам, слаба сум на пирошки, а моменталната состојба е се освен слаба.
Дузи, јас само на мочање одам ама ептеМ детево мое дека гладно па и јас да апнам нешто Памелке јас секој ден се сеќавам на тебе, цимерка ми цепи на вашиот дијалект. Ту сам, ту сам.