Ептен голем поздрав до Еленушка, Angelofarh, AnimeHQ, со песната од љубово ми си ја слушав па да ви ја посветам. http://www.youtube.com/watch?v=YwyeQUUwgPE
До другарка ми. Јас и праќам пораки на моб, таа ми одговара на ФБ. Добро за џабе да не бидат толку бесплатни
Calliope Пошто е многу силна личност и дури и кога и е тешко се смее,можи да се справи и сама Ама,дозволи понекогаш да се грижат и за тебе,а за машките незнам,никој не можи да ги разбери,чудни суштества,скоро секогаш на прво место се ставаат,па после ние не ги разбираме. Како и да е,ние не сме беспомошни Некогаш дури и им смета и ги плаши тоа што сме доволно силни и не подлегнуваме и не можат се да контролираат. Па фала Богу,не сме ништо помалце од нив
СП до Старфиш и Хипстер. Девојки среќен роденден, бидете здрави, живи и среќни. Секогаш насмеани и паметни какви што сте. Спојлер Се извинувам што задоцнив.
Испраќам еден огромен поздрав до Doozy на која просто и се восхитувам! Силна девојка која зрачи со позитивна енергија без разлика на се. Кога и да те читам, во глава те замислувам како ведро лице со огромна насмевка! Ми удри шамар со вчерашниот пост во СДК, а токму такво нешто и ми требаше. Им се восхитувам на луѓето како тебе!
Дечки, фала ви на поздравите. За мене, не се секирајте, добра сум и ќе бидам. Не ми е целта да мавам шамари и да восхитувам, само сакам да се испразнам некаде, не сакам да им додевам на луѓето околу мене оти сите се со проблеми. Нит па сакам да се жалам. Имам некоја теорија дека сите фамилии барем еднаш во животот мора да поминат низ потежок период. Не е проблем, добро е кога е период. Ќе биде подобро. Ме боли само кога гледам дека дома се разочарани, од каде до каде дојдовме... Тоа е. Има два леба на ден, по некое сиренце и саламче, млеко и некоја манџичка, јас студирам, сестра ми има нови тетратки.... значи добра е, има и полошо. Желбата? Сега во октомври да земат две-три плати наеднаш.
СП до Дивајн и до Грл-мири. Фала ви на поздравот девојки. Исто и до Среќичка, многу ја поздравувам. До Лилбејби. До Плавуша Спојлер Таа милата фацичка воопшто не ти се совпаѓа со карактерот. И мене ми велат често така инаку. Те замислував ко многу построга, али немало врска.