СП до tinkerbelll Ах, бе девојче „Ич“ не знаеш што сакаш од модни парчиња, „ич“ не се разбираш од мода и не знаеш кои се модерни чизми, а па од парфеми да не правам муабет... Врска си немаш Значи не е можно толку исти работи да ни се допаѓаат, кога те читам низ модниве теми, како јас да сум го пишувала истото И поздрав до Peppermint, многу ми е интересна со 24Kitchen Си ја замислувам како си гледа со насмевка и сласт и и’ се полни душичката
До АнкаКаренинка Добро девојче ти сакаш јас да оќорам??? Прекрасни ти се фотографиите Спојлер Сакам поздрв бек и интересна сликичка Мојот фаворит Ќе има нешто и за на десктоп
ilipili ocila i.love.your.lips gren-eyes gordana perlaa angell N.kety bel-golub gordana поздравЧе до сите вас девојки
Најспецијален поздрав бек до Sexybaby86,и јас сум приметила колку си се следиме во одредени темички за тебе! Поздрав до Peppermint придружи ми се со некое рецептиче во темата за 24Kitchen што ја отворив,знам дека и ти како мене обожаваш да си ги гледаш Поздрав до Hipster & Lilbaby чисто онака,фини ми се па мерак ми е да ги поздравам
Најспецијален поздрав им праќам назад на Магнолија, Трендафилка и Мерлинка. Многу ми значи што доаѓа од девојки како вас.
СП до Ph0enix Спојлер Така ми дојде де... Се шалам, заради неговата способност да дава совети на место. СЕКОГАШ ! Дечкоооо...
Ааа фала Памелче,поздрав и до тебе Ти па целата ми си слатка,ко кукле си Поздрав и до Mrs.Cuper,Adi888 и I.love.your.lips и до заљубената ilipili,се видовме низ град случајно
Благодарам многу! И еве по повод календарскиот почеток на есента, ти возвратувам на поздравот со една моја малку постара фотографија која си ја нареков Бои