Поздрав и до тебе мила, ама мене може да ме сретнете само со букет у рука, зошто сите испити ги завршив и нареден месец ќе дипломирам.
Сега ме поправи Дузи, јас се извињавам, имаш бомбоњера од мене И искрени желби за среќен и успешен живот
Ади ма зш ми прајш вака сеа кај да барам гумени бомбони м? Поздрав и до MarchelineAmaru еве една кафица, се надевам у скоро време ќе ја пиеме заедно
Adi888, не си фер воопшто. Маки ми создаваш во овие доцни часови од ноќта, очајно ги сакам. Поздрав до pamelce. Се гледаме летово џенцка, идеш обавезно. Поздрав еден и до TheaEsposito. Ај имај роднини во Велес. Поздрав голем голем, огромен до teddybear.
Па кога ќе земеш да ги јадеш сите Тие околу тебе реакција кога нема да им дадеш да пробаат И тогаш на крај кога ќе кажат дека е лошо за здравје да јадеш толку многу гумени бомбони Сп до сите што се вакви откако ќе видат старите мислења на фемина/фацебук
Поздрав до Scar.Tissue & La.Reina.Del.Sur Не е утро, ама мене ми е првото кафе за денес Ви посакувам убав ден
Хахаха Ај имај роднини во Велес. Епа можно е да имам. Да искочат од негде. Ај ако најдам некои, ќе ти кажам. Па се гледаме!
Специјален поздрав до комшијата од први, на кој од 6 и 30 му текна да сече цевки, да струга и да руши ѕидови. Само да знае дека ако му се расипи машината, е од клетвите сите што му ги фрламе сите станари (не него на машината де). Само да се расонам да види фино лепо како ќе му јавам на чика од управа, а да се пази и друг некој да го има пријавено па да летне да не дочека да дореновира. Од 8 и 30 па натака е дозволено море јахој, не два часа порано.