Поздрав назад до памелче и глоси. Поздрав до сите од форумов, наредните 3 дена ни е пастрамајлијадата, па ве очекуваме во голем број. Сите сте добредојдени.
Поздрав до сите што се разнежнуваат кога ќе видат болно детенце, посебно од рак. А поздрав и до оние, ептен емотивни кои ќе се расплачат многу и кога се среќни. # me in both cases.
Поарно свадбарски (ќе принаучиме нешто) него ли теми од типот: Ме допре долу,дали сум бремена? Ние вонземјани сме,па од допир забременуваме Или имав незаштитени односи,дали е можно да сум бремена? Е не,штркот ќе ти донеси бебе по 9 месеци! Поздрв до Snow-Queen!
Поздрав до моето женче Kravce. СА, СА, СА... !! Пази на 2: 46 да не се качиш на биро. http://www.youtube.com/watch?v=5jV2u53p6G0
Koја гуска сум бе, колку ме поздравиле уште од април, ја не сум им вратила, пофали се фејри дека уште од април те поздравиле а не си им вратила, пофали се... Ај сеа да ви вратам се надевам нема да се лутите што доцнам, поздрав бек до вас женски, и поздрав до сите што си ги поздравувам (ај поштедете ме да не набројувам, си знаете кои сте, не ми се прајте важни )
До Моира Магнолија Трендафилката ака свитхарт д мост! Лудо мое нема цитрони сега, ама ќе има нешто диетално и вкусно пак за наш мерак И до мојата Лепа! Имав чест да се запознаеме, и да ја однесам дома кај мене едно добри два часа Каква е тука, таква е иста, душа, мила, искрена, реална, ми конкурира во најзаљубените Ја обожавам и едвај чекам следно видување! Целата среќа ти ја пуштам за испитиве шо ти следат! И поздрав до сите вредни цурици, нека не биде! Поздрав до следно видување т.е читање
Сп до Диванбатерфлај,катеринчеее,кравче,ла реина дел сул, лукс Девојки фала ви мн. на поздравите посебно ми ја направивте ноќва и да знам дека не сум алоун. Фала ви а ќе искористам прилика да ја поздравам и старбакс која ме застрве со оние пастрмајлиине ЛитлФаири-Што направи со блузата??? Ве поздравувам со чоколадно млеко
Лилјбејб пиеш коњак по коњак,долго апла ме гледаш па надвор,чуриш ко оџак мене ме чекаш,сефте ти треба денцањево му е најјако, ужвај http://www.youtube.com/watch?v=j0Rk6HJz ... re=related ХАХАХАХАХА
grean-eyes perlaa ilipili ocila angell N.kety i.love-your.lipps jule77 gordana bel-golub и сите останати феминки
До АнаКаренина! :up: Предобра е, фотографиите и се прекрасни, а сликава ме потсети на неа, како голем љубител на пеперутките и на добра книга.