Поздрав до ludoto19 одамна не сме се слушнале. XMaN нешто отсутен е исто така. kravce, Sara123, Doozy, Calliope , Snow-Queen , DzingrlakaDzikica .. Имајте уубава ноќ, бев отсутна малку, ќе се дружиме деновиве.
Jaс сакам да си ги поздравам Тrendafilka,AnaKarenina i Doozy. Oвде ве испраќам,земете некој со вас и уживајте.
С.П ДО сноу квин,гордана10,аннатх,виножитка,јулие77,иллипили,глоси-грл,м.а.ф.и,памелче, ПОВЕЛЕЛЕ...........
Oхх лееле таа блуза, проклети да се, сеа само М донеле S уште нема, али не се секирај, ако не најдам таму ке нарачам специјално да ми направат. П.С еден гоолем поздрав до тебе и до Глоси, биологољубителот
Micheleljubov - Ме засрами. Благодарам за поздравот. Го враќам тој специјален поздрав, затоа што си ми една од омилените форумџики. Заборавена - огромен поздрав до тебе. Многу пати ти имам кажано, да не беше ти, јас одамна ќе се откажев од форумов.
Специјален поздрав до Sara123 и Hurrem-Aleksandra ми недостасуваат деновите кога ја браневме нашата султанка на форумов да не ја заборавиме се надевам дека наскоро ке почне филмот
Специјален поздрав до CrystalNoir , девојкава ме асоцира на Грција, од таму си го купив омилениот парфем, версаче кристал ноир, исто како нејзиниот ник
...до Сноу Квин, сама си праи теми, сама си постира. Свака част на истрајноста и волјата да не зарази со свадбарските теми и моменти. Ево изволте еден сасвим обичен букет Спојлер Без љутиш, ама да имам контакт од дечко ти ќе му кажам у прва укажана прилика да те побара, бар сите овие идеи да можеш да си ги реализираш.
До thelittle17, многу среќа во љубовта ти посакувам. Да бидете среќни и насмеани секогаш со љубовта твоја.