Ајде еден специјален. Не знам кој е подосаден, Сноу со свадбарските теми или тие кои редовно мора да го потенцират тоа!
До...Magnolija. Те поздравувам прв пат, а одамна те читам. Премногу си интелегентна и амбициозна, браво.
СП до сите мешиња во Труднички муабети... Кога ќе почнам да ве читам срцето ми се растопува. Ве гледам како се нестрпение го чекате вашето бебче и се радувате. Спојлер Да ви се живи и здрави бебушите во мешињата. И ве частам по некое овошје...
Не ми вади муабети. Четири небитни мислење, може и повеќе... само денеска имам продуцирано на феминава. Еј! Поздрав историчарке До Лилит... сапун и афтершејв- татко ми. Чашки од крем, сенф... ехе. Кравче...Лена за денеска и Магнолија за песната.
Спојлер Џинџер .. требаше да бидиш овде за да ги видиш. Ама вилицава ме заболе од чудење .. и желба да ја сматам цела! Чоколадна торта, ејј .. do you want me killed or something? Идај Охрид побрзо, сакам да те видам пред да ти дојдам зимава кј тебе. (последново имат знак прашалник, не е сигурно) Жапче, фаќај гушки!
До сите феминки на форумот... Без исклучоци, денес мнооогу расположена сум Послужете се со чоколадна торта. Тие шо се на диета, нека се послужат со свежо овошје. И се разбира, малку Ладна
До Геа бе! Ме пукна од смеење! Знам како ти било еј! Со таа разлика што мене тогаш еден случаен минувач ми кажа збунет - абе девојче, тебе онаа кола онаму ти светка, оваа не ќе да е твоја Јако!