Еден голем поздрав до Лилит И сеа сите сум ги частела со некое јадење ама тебе нема тебе ке те почастам со Samsung Galaxy s3 Spoiler искрено да ти кажам телефонов ми е љубов на прв поглед
Поздрав бек до анушкаНЕСТЛЕ, со една прекрасна торта со 3 чоколади од Пастел, од која за жал, не можам да најдам слика, па ќе мораш да ми веруваш на збор дека е уникатна Повели и едно утринско кафенце
Chocolate.me, дури сега гледам дека си ме поздравила. Ти благодарам многу, а еве еден специјален поздрав и за тебе.
Sturbucks.. згодно, згодно, згодно.. и последната комбинација ти е топ.. ама те почитувам и како форумски лик,сакав само една виртулена гушка да ти пратам. ***
До Mарама! Cе разминавме денес на влез на Филозофски, још мало па и да се гурневме. Cледен пат, без гужва, да ти пријдам!
Леле Толку комплименти никогаш во животот не сум добила. Мило ми е што ви се допадна комбинацијата. Фала ви за убавите коментари, а посебно фала на Саја за најубавиот комплимент што сум го добила. Поздрав назад љубам.
julie77 Да се мотивираш, да се насмееш, ти си девојка и пол, и запамти, се е период, се ќе помине и се се врти, само замижи и диши, секој ден треба да ти е прекрасен, заслужуваш најискрено. http://www.youtube.com/watch?v=RbfhSHVm2Fc Spoiler појма немам што слушаш, ама имав мерак оваа песна да ти ја посветам, ако утнав поправи ме
СП вака запоставена? Неможам да поверувам Јас дојдов специјално за Shelea да ја поздравам,си ја читам,а ја немам поздравено и да и кажам толку убаво напишано во што би му кажале,имате so sweet little things што ви ја прават убава врската,ете такви детали ја прават голема љубовта! Со насмевка и интерес го дочитав мислењето Машала,уште многу многу години така да си се сакате И K.i.m ,еве ти нешто за тебе,пошто само за јадење збораме со тебе Ова за вечерва И да ги поздравам Adi888,Ilipili,Pamelce,Miss.Ricci,Libera,Annie.mk,marama,martinuska,ljubam,Julie77,AnuskaNestle ,kravce,crazyinlove19 Останатите нареден пат,а има уште многу Ова ко за навечер
Поздрав и од мене до Марама ,мислам дека те видов вчера на Битпазар Ако си носела црно бело фустанче,и мачкести наочарки и црвено карминче-ти си.Те гледам и си викам-Ејјј,Марама Не беше сама,инаку може ќе викнев Поздрав и до Дивајн,Кравче,Моира,Луничка и Славица
До - Лилит затоа што на фин начин ги носи сите во пм и не и гајле кој што мисли за неа, затоа што е реална :up: - Луничка -Трендафилка - Кравче - Совршенство - Плавуша.17 - Памелче - Еленна