Анушка ти благодарам. Ти си душа! Дивин батерфлај ... држи се, ќе дојде подобро утре. За да имате убав и сладок ден ...
Денес сум ненормална инаетчика и сакам да ги поздравам сите, ама сите и сеа што ми можете а , а??? Ништо бе ништо Спојлер се шалам нормално Иначе поздрав до сите. Да си се вратам на темата
До оffspring После тројкава по математика и неколку минутното липање,ме насмеа и ме расположи.Епа,еден огромен СП до тебе Спојлер Со мислењето во темата за политички настани
До Starbucks. Спојлер Те сонував како си дојдена во Виница на концерт , сме се запознале и си дошла кај мене дома на гости, хаа
СП до Плавуша, мислам дека те видов денес во 23ка. И во случај да не си била тоа ти, повели милкшејк, зашто е уште рано за чај.
Поздрав до сите оние кои поздравуваат со сочни слики од палачинки .... ми доаѓа да ве убијам ПА ич да се немало осет, тука трудници едно друго Цела бременост, само палачинки да јадам нема да ми бидат доста. Пак беља ми правите, да треба да трчам вечер до Бамбини
Сп до Ади88-колешка ми е. Ја видов два-три пати на факултет. Марама-многу те личи со детенце. Пак да си кажам. И фустанчето ти е преубаво. Луничка и Кравче, редовно си ги читам. И Јипи со најоригиналните поздрави.
И од мене СП до Лилит. Мислам дека е членка за која најчесто се менува мислење. На пример, еднаш е кул, кажува се во фаца ова-она, ама после ќе ти го плесне тебе во фаца и еј, не било исто како кога пукаш сеир на другите, па Лилит не чини. И други варијации. (И не мислам ништо лошо. ) СП до Славица, читам прееска нејзин пост во СДК од мобилен и пред да видам од кого е знаев дека е од неа. За постот со парите мислам.
До тебе RAinbow Придружи ни се некогаш,фалиш Исто така и Miss.Ricci и ilipili,а и останатите се добредојдени Да ве разиграм малце http://www.youtube.com/watch?v=KQ6zr6kCPj8
S.P do... Misteriozna samo sto mi bese vo dukan devojkava e prekrasna misteriozna imam za site modeli baterii
С. П до DeMelo прекрасна си во секој поглед. Одамна немам добиено толку убава порака. ***** http://www.youtube.com/watch?v=36SwnItl ... ture=share
До мај Глоси и до Виножитка (во 3 бисери бев денес, видов еден кафич Rainbow , и ми текна на тебе , идам со една другарка и само промрчив - еј ко виножитка од фемина - и она ваква и ми вика што?! Ја умислена и само , не нее ништо ништо.. И по цел пат вака ме глеаше , после идам дома и се кинам од смеење ) Симпатична, еве ја да ти вратам еден поздрав, глеам си ме претркала со мислењето , а