СП до Хипстер. Она што ми помогна, што даде совет од правен аспект навистина помогна и во понеделник ке се заврши, знае таа која работа. Имај убави Октомвриски денови и многу ти благодарам.
СП ... до Црешичка и Цигарче ... одамна некако како ги читам ми се толку многу слични што на моменти помислувам да не е иста личност, а знаеме дека не е Уживајте девојки
Поздрав назад до Glossy-girl. А не, со десна рака пишувам. Мислам и со лева, кога ќе ме здоболи десната. Поздрав назад и до Yipman2. Ова анимацииве ти се законче, ги обожавам. А последнава, ми текна, кога ќе си го згазиш миленичето и го бркаш. Како што бев down само наеднаш up in the air на највисоко ниво. Поздрав до Teddybear. Онака, од кејф. Can't wait to meet you.
Поздрав бек до SexyLady Поздрав бек и до тебе Јulie77,oдма отидов јас кај Црешичка во мислењата,ама не најдов сличност Еве прилика да ја поздравам и Црешичка. Ааа да,поздрав и до CIA,за реметот кои ми го направи во смешни мислења,жими цигарите 10минути си се смеев Сакав да ве поздравам со по едно штикли ама не ми излегуваат
СП бек до најголемиот романтичар, емотивец и уметник на форумов. Да те спремам уште од сега, дека пак ќе те замарам од наредната недела.
До левели и луничка, чоклет ми Спојлер замислете ја појавава Сп и до Диванбатерфлај, очила,Сноу, Литлфајри и гирл-мири.
Специјален Поздрав ДО ... Blikata Gordana10 Snow Queen Annath Rain Bow Lilit Lux Julie77 m.a.f.i Slavica99 И сама си се поздравувам Rici.aaaaa https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT1_cU3XAxGQR8F5_X7CELwQgH5cX3ne_IPx00q49WhhQVLxrNT
Сп до Ели 25-прекрасна девојка која што знае да расположи човек Дивајнче Кимка Ади Колешка ми Еленушкаа Кравче Џиги-те нема тебе некако Теди мече-мила се ќе биде во ред Лудото Дузи Не ви праќам нешто за јадење или пиење,денес ви праќам бескрајна среќа,заслужувате сите да ми сте среќни мои драги,не само вие туку и сите останати феминки.Еве ви и по една бацка и гушка на сите дека нема смајлиња доволно за на сите посебно да ви пратам