Поздрав до чупињата: илипили, ептен добра и фина женска Спојлер само јас и ја знам и опасната страна и до Дивајн, многу ми се имаш најдено, фала ти за се, душа човек си
Поздрав до сите кои ме поздравиле...а и до тие кои не ме поздравиле (да ме поздрават! ) Не би да набројувам списокот е гооолем, така да ве поздравувам сите. Јас на кратко тука, да ве ѕирнам. А кај сум? Ееее... Кај сум де! Еве за сите по едно Kit Kat, незнам колку ги изедов деновиве! Спојлер
До Nymeria, Anabelle и Libera. Без некој посебен повод, ви ги видов мислењата во Што би му кажале и посакав да ве поздравам.
Поздрав бек за I.love.your.lips LittleFairy kravce marama Да си ги поздравам и martinuska XstrongerX Divinebutterfly Затоа што се потрудија да ме посоветуваат
Специјален поздрав до сите што сакаат да купуваат во Скопје Сити Мол http://www.youtube.com/watch?v=iR6oYX1D-0w
Поздрав до Шана и Трендафилка, за мене најдобрите филмоманки на фемина Поздрав до Марама и Старфиш, некако во комплет ми одите двете, сакам и во комплет да ве видам Поздрав до Артемишн и Боа, зашо некако послабо ве читам или ми се чини. Поздрав до Шилеа, за таа огромна позитивна енергија што ја поседуваш. И поздрав до Лилит. Да ти кажам дека семе синапово не уништи, е тој е крив за сите цитати. Послужете се
Поздрав до моите мили феминки,фала за поздравите,ви праќам и јас вас и ве гушкам сите силно! Мило ми е што мислите на мене,ве читкам и јас вас и ми е мило што сте насмеани и добри Поздравче до ljubam,Eli25,lunicka,k.i.m,I.love.your.lips,ilipili,Mishela,anuskaNESTLE,L-enna Еве вака,ви посакувам да имате место да одморите и цветчиња ви подарувам
Јас упатувам еден сп до Елена и Црешичка... Ме изнасмеавте квалитетно пред спиење, да сте ми живи и здрави. И онака немав 2 дена вежбано стомачни, вечерва надохнадив... посебно моментот кога Црешичка почнува да плаче бидејќи мајка и ја брка со скакулец кој филм си го направив ај почастете се, само за убаво да е