Divinebutterfly Bittersweet Teddybear AnaKarenina Annath marama Julie mims 89 Повелете лејдис, си заслуживте. и ова
Специјален неделен поздрав до anuskaNESTLE, си има дворче, уште да има лулашка во него, и официјално ќе бидам jelly. Враќам на поздравите од Umbrella22 и rossonerka со апел - да не праќа храна, освен ако не е месо или зденки. Нејтири - златно заљубено моме, кое читка, а не пишува... JoxyTheFreak - ќе си в'тиме со очињата. Многу ни е гајле - до утре сабајле!
Најспецијален поздрав до нашите Фемина Мамички, Меу и Ноелле, гуш гуш гуш, имајте си најубави први денови со вашите бебулиња....
Моме Трендафилко имам и лулашка во дворчето Заедно со Лудата наша која знае еве гледаш шо ми сака мешко, ќе ми дојдите на ќебапчиња со шопска (а инаку од денес пак почнав со режимот на Цвета), и некоја чашка жута домашна, како шо а викаат Албанците у Тетово на кои тато им ја продава, од тоа Неготинското виски од кое не боли глава! (или па пиво, кој шо љуби!) СП до вас и Ве гушкам силно и двете И секако поздрав со една нумера од нашиот ни крај ОПАААА СА СА СА ^^ http://www.youtube.com/watch?v=_ZmrqEMORsA
Сп до Rainbow , ги разгледував старите мислења и видов ми го избришале едното и тоа твоја категорија .... За секое мислење избришано по една бубашваба у кревет да најдиш за секои 10 гратис пајак ама оние брзине сад га видиш , сад га невидиш ..... Сп и до Лудото19 не сум те поздравил ехеее
Изгледа некој е малку опседнат со форумов штом во 100 страни стари мислења приметил дека му нема едно, па уште знае кое е и во која категорија. Да не си ги запишуваш и во тефтерче дома, м? Не би ме зачудило. Ај еве да те поздравам со омиленото смајли.
Денешен специјален поздрав до: Реин,Ким, АнушкаНестле ( нешто слабо ја имат :geek: ), Ани.мк ( исто ја немат да пишет некаде и некогаш :geek: ), Ема.Ск и Хипица ( одамна ја немам поздравено)
СП ... до Витомир дон Вито, и да знаеш ем слатка ем фина ем нежна ... ма права дамица е Марамка СП ... до Нејтири ... разбирам до негде до негде и не, ама знај сама не си секогаш има тука и некој да те сослуша и да те посоветува и да ти каже дека е минливо, ќе помине и ќе бидеш пак ти полна радост.
Поздрав бек Имај ти убава вечер А и да поздрав до сите оние кои ме поздравиле,да не бидам некултурна па да не вратам. Ама нешто слабо е отворав темава последниве 2-3 недели,па така да немам видено