Лудо, заборавив да ти кажам, Боби те поздрави. А ти Јуле, ако долазиш у овом граду, титни ми по лп, чисто информативно.
L-enna Девојко секој ден би ти праќала шолја чај за да те поздравам. Убав помин на екскурзија, дојди си со полна кутија спомени, еден куп фотографии и впечатоци. Tenkai Пишувај почесто, ПОЧЕСТО! Значи сакам да те читам, особено во Што би му кажале.. Мила си ми MandyLane Не е случајно што ми остави впечаток, не само заради љубовта која ја делиме кон Пласибо, туку и онака.. за секоја склопена реченица и емоција пронајдена меѓу редови. За да топлите дланки
Немораш едно по друго мислење да пишуваш, можеш да редактираш Поздрав и до тебе Поздрав и до: Славица, Луничка, Трендафилка, Кравче, Љубам, Дволичен...
СП до Libera. Девојко, немаш претстава во колку твои постови во „Што би му кажале“се пронаоѓам Како јас да сум пишувала голем број од нив. Се некако ми се чини дека со сличен тип на човек си имаме работа СП до girl-miri Се надевам дека полека се привикнуваш на благодетите на заедничкиот живот СП до милите Divinebutterfly, teddybear
Враќам на поздрав на Лудото и Лилбејби . Ќе титнам, немајте гајле вие, само вие имајте желба за шетање, а и јадење . И Лудо дај не ме стрви со тортите не си фер, маки мачам со диети .
СП до сите што обожаваат да јадат МРСНО. Мислам дека можеме неограничено уфффффф ќе си пукнам Spoiler
По рано на сабајле да возвратам поздрави до Umbrella22, NoellePage, Rici.aaaa (4 А не ти ставам 5, една 9-ка имаш испуштено во мојот ник ), TinkerbeLL и TinkerbeLLL ( приметив дека се 2 различни пред некое време), Serafima и Zapche да ни пишуваат почесто, Eli25 да добие многу , Moira да спрема куфере а Kravce, Annath, Joelle, Mims-89 да ja задржат насмевката на нивното лице