Ааааа, има време, Големото Јаболко ќе ми ги отвори вратите во април Поздрав до sunfemina, на домаќинче женче ми изгледа Повели мила
Ух! Со пешкирче го чекам на плажа :geek: поздрав и до овие две над мене, ќе ви го саботирам летот, ако не ме земете
до Роси! Ми текна на неа вака сабајлечки. Желна сум за кафе и муабет со тебе.Ти праќам милион бакнежи за убав ден. А еве нешто за добро утро
СП до моите многу драги феминки кои со задоволство си ги читам. MacenceEna, Moira, AIT, Annath, eli25, blond, ciribiribela (гарант некоја заборавив...). Специјален поздрав до новите мами Unique.chick, NoellePage и meU87. И голем поздрав до возбуденaта Snou-Queen на која и трепереше гласот кога дозна за приновата на meU87. Ајде побрзо и на твоја глава вакви убави работи да се случат. п.с. Еве ви нешто од мене
Денес сум полна позтивна енергија, па ве поздравувам СИТЕ! Бидете среќни, весели и не ја заборавајте насмевката, таа е најубавата шминка . Спојлер Нема да ви пратам слаткиши или пијалоци, туку ќе ви пратам дел од мојата позитивна енергија
Mоира, овој пат не ти турам благо, да се дебелееш, еве ти нешто по диетално така Спојлер и до Cлавица, ќе ја поздравам со Спојлер A двете заедно ќе ве поздравам со Спојлер
Сп до Кравче-знаеш уште еднаш што ти порачувам и да те поздрави комшијата Абеја-ќе дојдат и нашите 5 минути набрзо иако ни изгледа тешко,но мора да веруваме и да не губиме надеж Еленушкаа Колешка ми Кимка-Не сум опасна мор,така ти се чини Дивајнче Ади-некако те нема во последно тебе ете ви гушки и бацки ,а можи и по еден од овие не е на одмет Ах овај да не чапни