СП до Lilit бурната и темпераментната феминка. Си го заслужи поздравот. Соодветен подарок за помирување.
Поздрав бек за Umbrella22 SarahTayMomsen И да си ги поздравам Moira, Monna.Monna, sunfemina, teddybear Abeja, DzingrlakaDzikica
денес би упатила специјален поздрав до : славица99- зошто кога сакам да одговорам на некое прашање гледам дека веќе одговорила со истата реплика што сум ја планирала моира, ариел, анат зошто секогаш се спремни за искрени совети, женички кои те сваќаат и ти помагаат и за кои вреди да се биде дел од форумот, кои ја подржуваат неговата основна цел- да се сподели мислење и да се помага, да се каже нешто паметно... до блонд- ми фалиш мааааааааа!!
Еден најголем поздрав до МОИРА за несебичната помош и подршка,во моите најтешки денови Ги поздравувам и Славица,Маченце,Љубичица,Пирамидката и Блонд-ви благодарам и вам
Ели џоел луничке СП и до кравче и славица, ве носам, да знаете, пакувајте ги куферите Еве вака, за еден петок пред петок Spoiler
СП до Lilit, ljubam, kravce и Abeja кои се во своевиден бунт и отворена војна против мене. Престанете веќе. Ај еве ќе ве почастам чизми, смирете си. 150€ ме чини таа ваша војна против мене со чизмиве.
До JoxyTheFreak. Spoiler Секогаш кога го видам ова смајли - - ме потсеќа на тебе, незнам зошто, па ете ти еден поздрав од мене.
Сп до сите што не биле многу спремни ама се спасиле и положиле СП до сите правници , ќе ви биде лесно кога ќе ве застане полиција
До Енца! Од неа добив шеќерна болест во последниве две недели! Нека сподели рецепт по форумов за тој медењак! Неподоносливо сладок е бре! Да му ги грицкаш стапалцата малецки и преубави! Бекутанка за на реклама е!!!
ilipili gordana kim perlaa n.kety i.love.your.lips grean-eyes ocila kikav sara123 Snow-Queen elenuska jule77 се најубаво до сите вас
До срцево над мене Диванбатрефлај=Фала ти премногу каминчево добро ми дојде http://www.youtube.com/watch?v=n0nq_a44Wfo Ај ноу ју уант ит. До Јипман= Рушиш До Амбрела22 до очила и Литл ФеЈри до лудо зошт лудко е До мила т.е.д.и= до секси лејди Spoiler Ноу хард филингс името ме потсети наhttp://www.youtube.com/watch?v=9bZkp7q19f0 Повелете П.с. Ја заборавив Абејка ве молам еднно и за нејзе
Ах аман, ако со доволно интелигентен ќе сфатиш дека никој не е во војна против тебе, дај не оди во ѕид со глава.. Инаку чизмите не се мој стил буу! Ама фала! Ајде мирно само.. и за убави работи да пишуваме..
Доста ги фалев велешанките дека имаат згодни мушки, и штипјаните не се за фрлање. Кремци-не, згодни се . Поздрав штипјанки. Поздрав и до сите цвикер-мафија, ви се приклучувам и јас