Сп назад до Ljubam - Ја шириш љубовта низ форумов CIA - Делиме иста желба Stoimenovska I.love.your.lips Сп до Кравче и до оние кои би сакале да имаат ваков сексич покрај нив еве ви во спољер за да не ве стегне срце Spoiler
До Љубам. Женче, знаеш дека те сонував??? И тоа правеше тетоважа на грбот, а после си седеше во една соба на кревет. Во еден момент влезе еден човек и ти рече: Ајде пакувај се, одиш да учиш танго во Шпанија. А ти си седеше мирно на кревет, со скрстени нозе и гледаше во цело купче дребулии. И цитирам викаш: What will mu daugther say one day, when she sees all the sh*t I have collected over the years??? Ете така. За тебе
Поздрав до Стоименовска до Џиленце, чувај компотот, оти мојов при крај е и СП до илипили затоа што е прекрасна, премила, предобра и многу сакам да ја изгушкам знаете што ви испраќам нели Spoiler со мармалад
А вчера другаркиве ми викаат, абе некој да не вика по нас Леа, Леа? Ја фатена од троа винце, везе немам што зборат. А тоа изгледа си била ти! Ако си довикнала Шилеа, па само на задните три букви сме се концентрирале Поздрав бек лудо! Хахах, ме изнасмеа, сериозно не се сеќавам што било. Ама ете, ме виде. И јас исто како да сум те видела.
Девојки Специјален поздрав до вас Gordana10 Snow-Qween Kim Julie77 Slavica999 Rainbow Annath Crazy stupid love -------------------------------------------------------------- Rici.aaaaa-сама си се поздравувам Да се облажиме Spoiler
СП до: *Роси, Старфиш и Артемишн- сакам да ве видам на едно долго кафенце *Џули- секој муабет со тебе ми е многу пријатен, те чувствувам многу блиска. *Кравче и Луничка - во пакет ми одите, не пропуштам ваш пост *Даничап - заедно се лечиме од гадости, фала ти *Шилеа - морам да признаам дека секогаш си ми пример дека после лошото доаѓа доброто. Уживај во љубовта и споделувај со нас
До Spoiler tea4e Поздрав и до Spoiler к.и.м Spoiler gordana10 Spoiler Divinebutterfly Spoiler LittleFairy Spoiler ocila Spoiler girl-miri Spoiler Yipman2 Spoiler Lining
Aбе Џингис Kан, струја си, кај ти текна на пластично пендраче. Jас ќе ти подарам нешто налик ова, пошто поздрав со поздрав се возвраќа, мислиш ти поштедена си. Mожеш вероватно и брзини да мењаш, последна технологија. A ево ти имитација на црнечки! Spoiler
До Лудото! И за муабетот со бабата, ама и за друго. Додека читам фемина, седам и го држам братучед ми, а тој па тивко не ми прета како обично, интересни му се смајлињата и сликичките... кога дојдовме до твојата сликичка, одма почна да вика кученце, кученце.... па еве да те поздравиме. Му кажав и дека имаш мало кученце и вака ме гледаше. Еве ми вика ова смајли сакал да ти го прати - Ова оти било црвенко, не за друго.