Фала на поздравите, поздрав и од мене до тие што ме поздравиле Денес ќе ги поздравам Горде и перлита И една прчла што се занесува многу и што се изгуби од форумот: Мисс Ричи, назад ваму, се разбравме!?
Нај специјален поздрав до џенцкава над мене.Се заборавивме блесава една И до Марамка...затоа што е Марамка Се надевам ќе ја зграпчиш среќата со двете раце ,што побрзо.Те гушкам
с.п до... Tea4e-oдамна не сум те поздравила ова e само за тебе Tea4e - биди ми многу поздравена........... Rici.aaaaa
И ти не си поарна од Мисс Ричи, изгледа сите вие Мисс, се губите од форумов и слабо ви текнува да се вратите Нај СП и од мене до тебе, ми недостига вежбањето на стомачните мускули со тебе
Сп до сите што имале вакви денови Станување наутро , мислејќи ова ќе биде перфектен ден за диета и да се завршат обврските пред викендот Сепак иако ќе сакаме да ослабеме за доручек па и за ручек ќе ни бидат понудени многу убави и калорични јадења од страна на бабичка и мамичка и остало друштво , али решителни ќе ги одбиеме Откако тоа ќе заврши пред да искочиме ќе видиме како стои врската на симпатијата на фацебук , и одкако ќе откриеме дека раскинале ќе земеме неколку моменти да тагуваме за нив Одкако ќе се изнагледаме на интернет и фемина ќе решиме да искочиме ама нема да идеме со кола, скап е бензинот плус побезбедно е пешки него со кола.... Само ќе заборавиме дека живееме во Скопје Одкако ќе се спасиме од тој хорор успат ќе сретнеме некој познаник кој ќе почне да ни поставува глупи и незгодни прашања па успут ќе испушти на шала си се здебелила .... Одкако ќе се поздравиме и продолжиме со патот ќе сретнеме некој баби/дедовци и ќе помислиме ние како ќе бидеме на нивни години и што ќе правиме со нашите пријателки И коначно ќе стигнеме до дестинацијата каде што ќе треба да чекаме да платиме сметки или да нешто да завршиме на шалтер ама среќата никако да се погоди и мора со часови да се чека На враќање уморни ќе видиме некое тролане од страна на рандом персона или животно врз други персони или животни Али после тешкиот и напорен ден ќе се вратат дома или ќе искочат надвор да гледааат Македонија како игра фудбал , И после опуштено гледање со друштвото или сами , Македонските играчи ќе постигнат гол и ќе почнеме да се радуваме И така ќе ни заврши тежок но сладок ден ....
Merlin AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Koj е малиов бе, ахахахаха ме умре од смеење, идам да го гуглам, насловите на песните му се прејаки, не ме ни чуди што ти е омилен Mои омилени 6 и 8
Лудо, Грешиш брате сестро! 4, 6 и 11 се типично неделни песни, 2 и 3 релативно детерминирачки, 1 и 10 се Бетовен-дивизија, 5 и 7 антипорочни, 8 и 9 - жено брат, мистерија во интерпункцијата.
СП до оние кои контиунирано пишуваат глупи, нелогични, и банални мислења, форумов ни заличува на Гламстик. Честито.
Сп до : Glossy-girl Lux perlaa ocila Gordana10 k.i.m Dala kikav (знае зашто ) Special.Someone starbucks srcekrsacka И до сите други што си ги поздравувам, а сум ги заборавила , извинете Еве за сите:
поздрав до сите девојки кои го одржуват форумов како сто треба благодарение на советите,на убави теми,на секое ново знење и на се од овој форум браво за вас феминки