Сп до green.eyes -ми остави многу добар впечаток и фала ти за се.Ти посакувам се најдобро на секое поле мила
До Сноу,мислам дека те немам ич поздравено,а сакам многууу,ептен,да ти се заблагодарам за соновиве што ни ги толкуваш на сите.
Поздрав до Lilit ми делува како права шмизличка со моменталниот аватар. Исто и до RainBow, госпоѓа Виножито. И до crazyinlove19, среќно во новата љубов. И до Umbrella22, чадорчето кое го зезам со фразата “кој си носи чадорче, не наврнува“. И до Rubii која ја зезав со песната http://www.youtube.com/watch?v=qObzgUfCl28 И до сите феминки со кои некогаш сум контактирал, сум реплицирал на постови, сум доделил ѕвездичка, сум се карал или сме убаво пишувале, практично поздрав до сите. Не можам сите поединечно да ве редам па затоа групно... ве поздравувам.
Специјален поздрав до сите што ме мрзат,и ми завидуваат а таквите најмногу си ги сакам,да не се тие мене би ми било досадно,тоа што неможе да ме убие ме прави уште посилен
Специјален Поздрав до: Divinebutterfly,teddybear,T.e.d.d.y.,Serafima,Gordana10,Trendafilka,ludoto19,Elennaa,Moira,Snow-Queen,Anna-Bananna,sesilija,ocila,LittleFairy,I.love.your.lips,Elena-97,L-enna
До Памелче, ќе ја саботирам со песнава : http://www.youtube.com/watch?v=Z4Qa-uu_HJM такоџе поздрав до Марама
Aнат фала ти многу за рецептите за торти ќе ги пробам сите! E сега сакам да ја поздравам и Дузи, оти го има најлегендарниот пост заедно со Лепа.Милена, значи убедливо без конкуренција, кога и да сум даун, секад овие два ги читам, се газам од смеење, некоја почесна награда за постовиве ви фали во споилер, за мислењата на кои мислам Спојлер и до црешичка главниот виновник за фамозната ни тема, посветена на природните гасови
Јухууууу, денес конечно да седнам на компјутер нормално, па ја користам приликава да ги поздравам неколку феминки. Спојлер Сакам да ја поздравам teddybear, затоа што редовно ја читам и неможам да си поверувам колку дека е можно да си имам со некого толку сличности. Ќе ја поздравам и Sexybaby86, затоа што уживам да ја читам и многу сум среќна што почна да работи! И Trendafilka ја поздравувам. Не поминува ден да не влезам на нејзиниот профил и да барам нови мислења. Фина џенцка! Мама lunicka поздрав и до тебе. Не се лутиш за ова мама нели? Тука некаде сте со годините со мојата мајка. Kasha не те заборавам! Незнам зошто, но мислам дека си ми врсничка... Ги поздравувам и L-enna, thinkerbell, Adi888, gingerchild и Divinebutterfly. Зошто? Па затоа што така сакам )) Еве за сите крофнички, очајно барам некој да ми направи .