СП назад до Лудото, и до сите пуфли, кога следен пат ке прднете нека ви текне на мене. Јас одам да спијам оти утре на фак... Премногу е мејнстрим да се вика кис мис и буб, па јас би рекла пуф пуф
Поздрав до Dzingrlakadzikica ,многу добро ми дојде поздравот Мила еве и од мене, ама ја комплет ти праќам, доколку не ти се допаѓа можеш да го вратиш во следните 5 минути
До XstrongerX!!! Боже човече жено, до земја наклон!!! Одамна не сум сретнала вака храбра личност и одлучна. Ти посакувам само топлини во срцето..
Многу утрински гушкачки СП до: Tenkai, cinderella5, zarah, Dala, innablood, DivineButterfly, teddybear, Libera, gingerchild, crazyinlove19, Hayley, Lov3, anabel-a, AnaKarenina, bittersweet, DzingrlakaDzikica,kravce, lunicka, mamma-mia, ljubam, MandyLane, marama и Mishela. Имајте убав ден мили девојки.
До сите кои многу сакаат да пишуваат во СДК јас уште од првиот ден почнав,и знам дека уште многу ќе тресам....филозофишта сме.
СП до Artemission-значи имало други како мене, добро е Совршено добро ми го опиша проблемот во СДК. СП до две прекрасни мили девојки DivineButterfly и ilipili-многу ме радува содржината на вашите постови т.е. што се е во ред СП до girl-miri
До сите оние кои ме охрабрија во моментите кога тоа ми беше најпотребно. До сите кои ми испратија ЛП со честитки и ми ги насолзија очите. Многу ми значи да знаете. Нема да ве набројам. Ќе се препознаете.