... до Moira. За тебе имам впечаток дека си силна, паметна и храбра жена. Остани таква. Се' ќе биде во ред.
LittleFairy,Не си ти свесна колку ми го разубави денот И да ве поздравам сите,ама баш сите,без исклучок дека многу ми недостигавте овие 2 месеци.Сите сте прекрасни како личности и сите ми оставивте добар впечаток,не да ве сакам,ве обожавам
До сите што на било каков начин ми се најдоа на патот овие неколку дена...тагата е дефинитивно помала кога ќе се подели. Се надевам дека следниот поздрав до Вас ќе ми е споделување на радоста, да ја умножиме. Уствари, не се надевам, сигурна сум! За Вас, знаете кои сте
С.П до оние кои посакуваат да се среќни а верувам дека тоа сите го посакуваме значи.... До сите феминки
До cveke123,затоа што ми ја сврте песнава http://www.youtube.com/watch?v=6hzrDeceEKc во глава прееска и цел ден ја слушам ! Ти испраќам парче торта и гушка,вака виртуелно
Сакам да ги поздравам моите драги феминки со кои секојдневно си помагаме во оние подолните теми за бебиња,дечиња и брак Поздрав до Анатх,МаценцеЕна,Грл1985,Моира,Јуник,Ноел,Меу,Славица Поздрав и до Лудото19 и до Имелда(како само знаеш да ме насмееш ...)
СП до Miss.Rici. На пат за школо има еден маркет Ричи што се вика, кога и да го видам на тебе ме потсеќа.
Моментално сакам многу ама многу ама премногу да те поздравам тебе и глоси , многу ми фалеше уште еднаш ке кажам и веќе да не мрдаш од форумов ! Ако те нема повеќе од 1 недела на форумов со тенк му доаѓам на брат ти дома
СП ... до Луничка ... многу те разбирам жено како ти е Затоа еве и за тебе и за мене пилула за смирење ...
Специјален поздрав до Sara123 Majuv4ence13 Hurrem-Aleksandra pupi.girl Alesii да не помислите дека сум ве заборавила Величествениот наскоро на Канал 5