Специјален поздрав до Вери која ме настрви за лубеница а немам хехе .. специјален поздрав и до Чика душица,мисс индепендент,ози ... специјален поздрав и до дејзи и доктораката ... и бројче денеска е многу ведра забележав поздрав и до неа ... а еден специјален поздрав и до брајт ве читам од прееска и ми фатија око нејзините постови ... ете така а поздрав и до оние кои ке ја работат трета смена вечерва
СП до сите на трета смена,до бројче која не е на чет,до ким со која ве чуваме додека спиете,до розита91,до спичлес,до ненушка,до карак,до оззи,до лукс,до лина,до озбилна жена,до дејзи,до анннни,до багуф4е,до мисс,до скај ангел,до рендафилка,до вајлд ангел,до вики44е,и до офспринг,и до тедибеар,и доооооооооооооооооо незнам уште кој а гордана,и до аничка и до анни и пак испадна до сите кој заборавив да не се луте.... редакирам за драгата моја ива-мици мора да ја пишам....
Мисче само што го видов тоа во СДК , немај гајле бе .. количето и терај си шема Иначе не мисли дека се кријам пошо ме снемало , дека ми е страв од втората бандера .. уопште не е така . Станувам сабајле , дур се освестам во школо сум .. ама еве сега викенд и ќе ти кажам што како било. За вожњта да ме чекаш Поздрав до теди ( тедибер ) срцка ми и е и сакам да е весела
СП до: Ангелче, Бројче, Анннни, Багуфче, Озбилнажена, Лина, Розита, Лукс, Докторчето, Душицаа, Викче, Џули, Смајли, Тенкаи, Спичлес, Рози иии сите останати. Топла гушка до сите.
СП до тедибеар -ми фали до Смајли-милата моја до Душица-те чекааам до Чика до Анннни муцето мило до Бројче до ДокторкаАн до Дејзи до СкајАнгел до Спичлес до Викче до Аннии и до ситеее останатии
поздрав до сите мене ми е утро па неможам да мислам кој точно да поздравам затоа еве за сите што ќе го прочитаат поздравов по едно кафе - поздрав