Витомир и Срцекршачка, некако ептен убав пар би ми биле Таман Витомир, ќе ја спитоми нашата Срцекршачка, а нејзе па, веќе нема да ја мачат љубовни Маки, ќе си го најде момакот на својот живот Mала шала, на ви по едно лижавче, во знакот на љубовта
СП до Trendafilka Ја читам често и дефинитивно со секој нејзин пост ми го разубавува денот. Како целата позитивност да е собрана во неа...... дефинитивно на светот му фалат вакви позитивни луѓе како неа
До Среќичка, Анабел-а и Љубам, сите една до една секој ден ве и некако ми станавте ритуал, една по една да ве прочитам Да не ја заборавам Срцекршачка, и таа ми го прави денот, ме смее до солзи некогаш
AnimeHQ Glossy-girl Dvolicen Miss.Ricci Dala Љубам фотографиите ти се ....немам збор да ги опишам.Секоја од нив своја приказна има. Serafima да се врати под итно ми недостасува
До шарените ноктиња на Shelea. До другарката на Кравче. До живописните фотки на Љубам. Денес сите ме радувате
Glossy-girl, Stoimenovska, Teddybear, Ljubam, Lunicka, Slavica999, Miora, Ludoto19, Ilipili, Dvolicen, PussyHunter, Yipman2, Dala, Creshicka, Pamelche, Kravce, Trendafilka. Еве ви по едно утринско кафе
Жалам,ама и мене денес списокот ми е долг,да си ги поздравам сите што не сум ги поздравила така подолго,а и што ме поздравиле Некои многу фалат на форумов,да бидат поактивни What can I do? Сите ми сте мили,сте ми помогнале,сме си помуабетиле,сме се нашле во исти ситуации и затоа сите ве сакам! Спојлер не мора сите лајк да ставате,важно да сте го виделе поздравот,а да,еве и него во спојлер,да не ви боди очи Спојлер Libera, Pelikuna, Gordana10, Crazylady, Miss.Ricci, K.i.m, Adi888, Annie.mk1, ljubam, green.eyes , AnuskaNESTLE, BoaVista, Ilipili, Beauchamp, Lepaaa, anabel-a, XstrongerX , Beyonce87, Julie77, RAinbow, martinuska, Serafima, DAngel, moonlight-girl.55, Mrs.Cuper, AnaKarenina, CIA, lunicka, pamelche, AnimeHQ, kravce, Doozy, L-enna, La.Reina.Del.Sur, ludoto19, marama, mims-89, thinkerbell, Trendafilka , tinkerbelll, Glossy-girl, i.love.your.lips, TheaEsposito, Artemission, Eli25, angel92, Abeja, Acerola, Shana, Calliope, Mishela, Smilly, Ammy.Lee, crazyinlove19, creshicka, teddybear, TheCandy880, Anna-Banana, thelittle17, ines.h, tweety26, Dala, najubava10, LilBaby, lovely91, Lux, Marilyn-Monroe, Miss-Independent, Phyramide, rossonerka, Chocolate.me, zhap4e, Peperutka90, Elennaa, cinderella5 Sara123, Shelea, slavica999, Towelie, Deepblue, Yipman2 Па повелете од мене И вака
СП назад до Амбрела22- одамна сакав да те поздравам, па еве дојде тој ден. Сакам да те читам ДивајнБатерфлај- Поради тебе не спиев оваа вечер мирно да знаеш. Имајте убав ден
До љубам прекрасни слики имаш , моја најомилени ме се овие Спојлер Бидејќи всушност ме потцеќа зимоска на планина Бидејќи ми недостига старите лета кога всушност идев во 6 оцабајле да ги собирам Еве едно брависимо во твоја чест Сп до сите што се вакви кога ќе ви видат прашањата на испит
Си реков си ме заборавила кога го читав поздравот ама ти дури и си објавила моја слика Да мор, си јадам, дури и ти се кривам со јазикот гледааааш? И ти ми фалиш мнооогу, и варди пак зафати по некои чудни патишта и да те снема пак И? Прекрасна бев како што ти реков? Поздрав и до тебе, Поздрав назад и до Горде, Ричи и Дивајн. И до перла, пили, памелче, кети, и така.
амор ме претече од вчера мислам да влезам и да те поздравам најспецијален поздрав д отебе гордич и те чека другаров (иако не збориме една недела )
До Ines.h, Micheleljubov, Caperucitaroja и Artemisson, бидејќи заборавив да си ги ставам во групниот поздрав, ама еве се поправив
Поздрав бек до Divinebutterfly од мене и бабето Кога земав да ја сликам, ми вика: А ти ќе ме сликаш или ќе ме снимаш? Да не треба да глумам како оние од турските серии? За кафе касно е, ама за ајвар никогаш не е Повели, касни си