до Meu .. Јас сеуште ја чекам во породилни приказни да ни раскаже како поминала Исто поздрав и до сите мамички кои секојдневно не советуваат
До AngelOfArh. Ги направив колачињата денеска, веќе се изедени инаку би те почастила . Убаво ти викам јас две во едно дека се - ем вкусни, ем диетални. Па кај го има тоа . Дома на сите им се допаднаа! Дефинитивно и друг пат ќе ми бидат дел од менито .
cinderella5 Редактирам И до JoxyTheFreak, стално ти идам на профил да ја гледам сликата, многу ме смее. Spoiler
До Мrs.Cuper Зошто многу ми е посебна а и нејзе ја испуштив од листата вчера Едит: И до Stoimenovska Претерав денес ама заборавен човек сум, слаба меморија а сакам толку многу да си ги поздравам сите што ми се мили.
Јас сакам да упатам специјален поздрав до моите драги пријателки: До Sesilija која многу ми недстига да ме искорегира за нкое парче облека ,Трендафилка мојата имењачка ,Лилит ,Џули ,Анастасија ,Фемина90 ,Марама ,Мис.... Исто така сакам да ја поздравам и наставничката од основно,и целото мое оделение.....
Да си ги поздравам и јас девојките мили Miss.Ricci Divinebutterfly ludoto19 AnaKarenina marama Adi888 k.i.m Ви испраќам една преубава торта и костени.
Tweety26, па кај те снемува тебе? Мило ми е што те читам пак ТЕ поздравувам и јас тебе и те гушкам и ти посакувам добра ноќ И останатите што не спијат ги поздравувам и им посакувам добра ноќ...
Поздрав Magnolija. Од кој датум е Run оваа сезона ? :geek: http://www.youtube.com/watch?v=5kJ09FpWoaM
СП до Miss.Ricci (ептен мила и посебна личност ми е ) pamelche(чекам нес кафе да ми направиш) Divinebutterfly, Adi888, Annie.mk1, Ilipili(со вас сакам да се видам, кафе или чај да се напиеме) Chocolate.me (убав муабет си направивме вчера за пензионериве) СП до Glossy-girl, thelittle17, Hipster, Glow, K.i.m, marama, Shelea, rossonerka, Gordana10, starbucks
До Трендафилка. Умна и убава, а скромна. Кога ја читам, знам дека е искрена и заради тоа најмногу ја ценам. Гушки цвету! Уште ме греат чоколатцата
До тебе Љубам, и до твојата најмила Мила. И двете сте најмили. Гушки големи до тебе и твојата принцезичка, златни сте ми!