Специјален поздрав до starbucks http://www.youtube.com/watch?v=MPaXP8y9iMM Спојлер Прости ми ,ако те испуштив
Јас одамна ве немам поздравено и сега ке ве поздравам со малку подолга листа.. DebbieLegg LittleFairy Plavusa.17 Dala girl-miri l.love.your.lips Gordana10 Elennaa Anna-Bananna Glossy-girl Gordana10 k.i.m starbucks tea4e cat250 bluegirl7 Chocolate.me Yipman2 DeepBlue Katerinceee Danilela AnaKarenina TheaEsposito Stoimenovska pamelche Mrs.Cuper Snow-Queen Toprak DzingerlakaDzikica Miss.Rici Sara123 butterfly33 Smurfette.M Hipica pupi.girl Marama Alesii BlackSwan Rossonerka
Епа ај и јас да поздравам SweetChild, pamelche (и нејзините симпатии ), Glossy-girl, PeaceLoveBasketball, LittleFairy, Dala
Ова нешто како нова мода стана да се копираат сите членови на форумов и да се поздравуваат? Копи пејст? Јaс ги поздравувам Тренадафилка, Сесилија, kravce, Лолита, Анат, лудото, божица1980, slavica999, martinuska, magnolija, mims-89, Neytiri, La.Reina.Del.Sur, Doozy, SOVRSENSTVO. Убав викенд на сите!
Сп до rossonerka. Со видеата ме врати назад во убавите мигови на македоснката кошарка.Еве сега си гледам и пак и пак се ежам,ама буквално.
Од дамна ја немам поздравено Fearless и да знае дека ја чекам и нејзе на гости со сограѓанката нејзина.
како сум можела да го заборавам Игор во претходниот поздрав. Игор прими поздрав од мене, знаеш дека многу те сакам Поздрав бек Бла, Очила, Чоколејт ми..акоима уште некој што ме има поздравена а не сум вишла, нека прими топли поздрави
Спојлер Стварно не знам што е финта со оние долгометражни поздрави. Јас разбирам на една феминка сите да сме и драги- на две, ама луѓе ај ве молам на тој начин лајкови не се собираат. Поздрав бек до I.love.your.lips, tessie, ocila, barbyyy и до DebbieLegg и Dala што сте се потрудиле да направите copy- paste на сите активни феминки во последните 24 часа. А СП до: Glossy-girl- чисто онака, слатка ми е pamelche- бидејќи по мислењата ми изгледа дека сме слични и имаме многу заедничко anabel-a- многу ми остави впечаток во модни критики и посакав да ја поздравам Повелете
Да си ги поздравам anabel-a, eli25, MacenceEna, NoellePage, zarah ,BeLLaDona23,La.Reina.Del.Sur ,Peppermint,Ognenija,ilipili Едит.лелее иста слика како на претходнава страница .Виртуелниов свет тесен ни станува Мора да ја променам
СП До Meu , Girl1985 , Noelle, Annath, AIT , MacenceEna & Eva11 Едит.. Морам да ја поздравам и Lunicka (те читам секој ден во скд)
Одамна немам никого поздравено,само сум одпоздравувала.Така да извинете ме за долгиот пост. Специјален поздрав до : Serafima,ljubam,Hayley,Divinebutterfly,Glossy-Girl,SweetChild,Wild.Child,Mona.Mona,Pelikuna,creshicka,pamelce,k.i.m,Gordana10,ilipili,eli25,TheaEsposito,Talita,I.love.your.lips,anabela,Annath,Angel.Of.Art,MeU,,La.Reina.Del.Sur,lunicka,Adi888,Artemission,marama,calliope,caroline.costa,, Beauchamp,la.chicka,Cacy,Elenaaa,Elena-97,Trendafilka,Tenkai,XstorngerX,Dala,tinkerbelll,starbucks, 1209,FortuneTeller.xD,Adi888 Спојлер