1DeeDee1, AIT, AlanisM, Amelia, angel4e1, angelina1, anichka94, Anna-Banana, baby23, barbiche, beatu, beti111, bibb.y, black-angel, blueeparadise, bluegirl7, Bubbi, Bunny05, Calla.Lily, crazylady, curlygirl, Dagi, Dala, daylight, Dentina, Despinaa, dolly.doll, DreamAngel, DzingrlakaDzikica, Eci15, Elennaa, elle77, Ema.Sk, esperansa777, femina11, FlowerPower, GameGirl, girl1111, Google [Bot], happygirl, hubba.bubba, iki26, IndieGirl, joana18, jonson, Jordanovska-K, jovanabg, JoxyTheFreak, Jule.Sk, kokaliki, krEM4Eto, laddy, Lilly8, lolitoo, Loss, lovely91, LoVeR, Lozanoska, LuDaChA22, Mache05, machka1, magicalgirl-f, mama-marija, marija994, Maroon5, mary1005, meandyou, meU, mihaela.barbi, mila89, MILENA1, milenna.torres, miljkovic, mishulence, Morti27, Mr.Kompleks, Mravce, MSNbot Media, nadja.d, nana2112, nela.oh, Night.Wish, Ognenija, papagal4e, PartyGirl19, PeaceLoveBasketball, Peppermint, plazma, PrettyWoman, Princees, razocaranaODse, Rozich, Sanjichka007, Saya, senjorita.lombardi, silk, silvice, simce11, SimpleG, Smurfette.M, Snow-Queen, sparklie, Squirrel, srcekrsacka, Steff.Unique, strangewoman, sunfemina, supergirl22, SuperGirl24, sweet.star, tazna, teacher, Tearful, The.Ring, the.vampire.girl, tigerlady, Veki4kaa, VeRyCa, vesni4kaaa, Vikica.cuci, visit, x.bella.x, Xepp
СП до: pamelche, Adi, Miss Ricci, Mrs.Cuper, teddybear, calliope, divinebutterfly, Snow Queen, Lux, lunicka, Libera, Tenkai, crazyinlove19, Look, starbucks, Mishella. Сите сте ми мили, поздрав до вас.
Јас скоро и никогаш не поздравувам незнам зошто но оваа тем и ретко ја отварам не ми замерувајте Оддамна не сум пишувала, но ве читам и добив желба да ги поздравам: Црешичка мојата наследничка и ајде бе пишувајте и нека ви прави семинарски што ќе плаќате други еве ви ја нашата Црешичка Miss.Ricci ептен ми е пријатна и редовно си ја читам и многу и благодарам кога минував низ тежок период ми пиша и ме охрабри ИлиПили Такво Божјо суштество ретко се раѓа толку мила и пријатна Lacrimosa единствена е, едноставно обожавам да ја читам секој пост и е толку искрен и реален. Виножитка таа е од оние ретките кои уште од почетокот ми оставија толку добар впечаток и сеуште го немам променето. Те читам цело време и знај дека на тебе најмногу верувам кога е во прашање некоја книга mysterious со неколку нејејзини постови во Што би му кажале ме има расплачано, толку многу се имам препознаено во тие постови. Еј девојко фалиш дај пишувај почесто! Марама ептен ми е мила. Се надевам дека наскоро ќе ја пронајдеш твојата друга половина и целосно ќе уживаш во нечија прегратка ( јас веќе уживам )
СП бек до Ana-Banana СП и до AnaKarenina Многу инспиративна личност е Супер ти е блогот на Tumblr Ве частам со топла чаша чај.Па повелете
Сп до: -Ocila -kolache.99 -Dala -LittleFairy -I.love.your.lips -AnaKarenina и никако не ја заборавам -cat250 Да не ве дебелам со јадења,ви праќам облека Бирајте си...
^ Фала Cacy, поздрав и до тебе! Гледам дека редовно ме следиш, баш ми е мило А воедно поздрав бек и до creshicka, ocila, tea4e и tweety26 Доцна е за кафе, ќе не можете да спиете цела ноќ. Затоа еве по една шолја топло чоколадо
Ај и јас да поздравам................... Sara123 ocila Plavusa.17 pupi.girl Dala Debbielegg Glossy girl Alesii i-v-a-n-4-e Theaesposito tea4e snow-queen marama chocolate.me elenaa cat250 ilipili adi888 pamelche Спојлер
Оооо извини DebbieLegg,поздрав и до тебе,сум те заборавила во листата Јас не дека сакав сите да си ги поздравам и одамна немав пишано поздрав,туку така,сакав да си ги изедначам добиените ѕвездички со дадените,затоа јас така... Ама ништо,нареден пат ќе направам листа ко твојата
СП до Памелче и нејзините симпатии.Ме изнасмеа бре, да не пукнеш! А и моите симпатии да си ги поздравувам да не се почуствуваат заборавени.
Луничке поздрави до тебе. Ти ги обожавам постовите во СДК. А и рецептета за кифличките ќе ти ја пробам да знаеш. МаченцеЕна,Лолитка,Меу, Јуник, Лилит, Марама;Љубам,Јипман,Виножитка,Геа,Маца,Славица,Анатх,Ариел,поздрави женски, мераци сте ми да ве читкам.Полно да научи човек има од вас. Ве частам со една виртуелна луда среќичка, да си ја чувате за рејни дејс да ви измами мала насмевка, да ве згрее и потсети колку сте прекрасни.
Ammy.Lee Smurfette.M thelittle17 meow22 Anna-Banana pamelche Divinebutterfly Ilipili Annie.mk1 Mrs.Cuper CIA Chocolate.me Plavusa.17 tweety26 Glossy-girl Miss.Ricci Gordana10 K.i.m Ви праќам по една нутела, вакви сите да се напрајте
Aбре Памелче,Памелче овој никола х3 :geek: :geek: :geek: http://www.youtube.com/watch?v=zpR4F99HKyg Спојлер Me потсети внукичката на песнава па ми текна на тебе Поздравче
Јас сакам специјално да ги поздравам Трендафилка, Штрумфета, Caroline.costa, dancing.queen и Спаркс со апел да се вратат на темата The Vampire Diaries оти ужасно ми е празна темава без вашите импресии.
Ади мене немој Нутела Да неможи човек на диета да си биди само благо нудите Иначе специјален поздрав назад до тебе,се надевам убаво ти е во Прилеп
Специјален поздрав до L-enna, innablood и XstrongerX. И до marama, Libera, MandyLane и thelittle17. Само љубов и среќа да ве следи во животот, ја заслужувате целата љубов на светов!