... специјален поздрав до Nevermore и нејзиниот пост за височеството БОЗА. Уф, ме боли душичката што не можам да си ја дозволам. Ќе пукнам бре, абе на свадба боза има да служам, какви сокови, какви бакрачи. Боза, онаква од чешмиче, вградено во плочки, како во Апче. Патем, таму е најубавата боза во Скопје. А ако те навее патот накај Тетово... е тоа е веќе - целосно друга бозолед димензија. Бозолед е инаку боза и топка сладолед во неа. Си ја цуцкаш со сламка и - оргазмираш. Уф да не пукниш... се навлажнив сега.
Поздрав назад до тебе, Памелче. Ти си таа што ме разположува во доцниве часови. Поздрав до сите оние што имаат многу симпатии и крајот неможат да си го најдат. И, поздрав до сите што му признале на некој симпатија дека им се допаѓа.
Поздрав бек до Трендафилка Само што ја испив и последната голтка, значи цело кило боза за помалку од 24 часа Уф што ми спомна сега бозолет, од кога немам пробано .. За тебе , сладоледот стави го во бозата оти не најдов слика
^Ама ќе тепам! Кај ви го видов муабетот за боза сега! Поздрав до двете, и Nevermore, навивам да ја најдеш вистинската боза во Скопје. Патем, како што кажав, ќе се осмелам да тврдам дека таа во Малага ми е дури и поубава од онаа во Апче (се надевам некој нема да ме затепа за ова) НаБОЗОздравје! Ми се пие сега па
^^ Една фемина-собиранка на боза сега Правец Апче, па Малага (па и другите маалски, селски слаткарници ќе ги прошетаме, ќе дегустираме цел ден, не се бунам )
До оној кој сокрил лук во собава Смрдит-корнит. Период е на зимници, во фаза на правење сме, ама Господ знае зашто вака касно ми смрди дома. Како одрдавено деде да ми диши во врат.
до сите заљубени. Зашто? Затоа што се среќни, најверојатно. Само кога си заљубен можеш да се чувствуваш толку убаво, за да можеш да заборавиш на сè што е лошо, сè што те мачи, и да бидеш исполнет, па макар и само на момент, знаејќи дека љубовта е меч со две острици.
Еден специјален поздрав за мојата убава, паметна и прекрасна Горде. Ете мала пажња од пат за тебе благодам на поздравот. Биди ми жива, здрава и среќна. Спојлер Додека сум тука СП и до Марли, до Гоу,Џули и Анатх Сп и до Трендафилка честитики за вработувањето душо, со среќа нека е и само успеси на работното место . Ве Озбилна, на здравје Спојлер
СП до Луничка, ме изнасмеа со постот во СДК Спојлер Никола Груевски-си се влтела ,си се влтела и на клај си го изела цлнецот.Тое е 1 од 100-те чеколи! СП до DeMelo, срцки сте со малиот И најсп до Oxymoron! Одамна сакам да те поздравам, ми се допаѓа како пишуваш, ми се допаѓа како размислуваш, уживам да те читам.