До мамичка Оддамна немаме зборувано, нервозна е , климакс ја фаќа, т.е одамна ја има фатено.. Мамичке ако треба и есенва со отворена врата ќе ја издржиме, или со пуштено термо, само аман не викај низ дома. Ќе биде се во ред. И до Лудо младо ( ludoto19) прибидејќи се изгубивме. http://www.youtube.com/watch?v=J6W6gHRT ... AFAF1F6830 Поздрав со песничево. Се разбираме, зар не?
Сп до : -Ocila -Cat250 -AnaKarenina -Dala -LittleFairy -Monna.Monna -Smurfette.M -pamelche и нејзините симпатии Лиги ми течат од благи и слатки,затоа бирајте од овие...
горде перла bel-golub ocila i.love.your.lips anna-banana grean-eyes jule77 kim pamekce monA.mona ana.karerina vbeti n.kety anggell
1209 поздрав и до тебе. Немав интернет ниту време и затоа не ја искоментирав последната епизода. Кога ќе можам ќе пишам коментар . Патем и мене ми недостига старото пишување во темата. И ги поздравувам сите феминки. Имајте убава недела.
Пу бее..нема, нема. Сите тука Свети Николчани. Поздрав и до тебе. :]] До мене е најверојатно. Биди поздравена. Благодарам, прими поздрави назад. Поздрав и до тебе. Имам и јас цедеа, ама си го слупам на јутјуб. Прими поздрави и ти. Поздрави назад. Многу гушки и поздрави Ади и до тебе. Поздрав назад. Поздрав и до тебе. Прими топли поздрави и ти. Фала, поздрав и до тебе. Поздрав и то тебе Бананче. Имаме сличности, не викам не. Поздрав и до тебе. Помислив дека можеби јас можам да им ги пренесам поздравите . Позрав и до тебе.
Поздрав до Doozy, Trendafilka, XMaN, DzingrlakaDzikica, calliope, Sara123, cinderella5, Divinebutterfly, kravce, LilBaby, ludoto19, lunicka, marama, julie77.. И уште многу. Фемники, и фемини да не сте на форумов, ништо од бизнисот. Ви благодарам, што знаете да ме насмеете со вашиот хумор и харизма . Мислим, прекрасни сте. Повелете, турски локум. Чисто да се облажиме во ноќта.
До новиот симпатија....овој е од Велес, да си знаете таму ќе ви бидам снашка. Совршен е...ааааааааааа...