Сакам да ја поздравам Shelea. Мислам дека вчера те видов на плоштад. Може и се препознав, не е важно. Сепак си ми една од поомилените тука. Spoiler
Најголем СП до -Мона.Мона и Памелче- Колку поздрави прими ти од форумов за твоите симпатии? Па сега и нов... Главна тема си на форумов,да си знаеш... Spoiler Од овде ти да си фатиш,ја ќе ти најдам
СП до Лакримоса. Пријатно ме изненади со поздравот. До Трендафилка, Шилеа и Тедимече, многу ми е криво што не успеавме да се видиме, ама ќе има и друг пат. еве една виртуелна гушка од мене До Џули и до Старфиш. И до прекрасната Марама...
До Марама. Сега ми текна дека уште кога си ја сменав профилната и пишав дека си фатив дечко ме праша дали ќе се омажам. И реков дека тоа нема да се случи следните 10 години. Марамке , грешка бев. А ти дефинитивно треба да ми гледаш на кафе. Годиш
До двеве девојки над мене... Стронгер биди силна, јас ти предвидувам убав живот... И ти посакувам се нај нај нај нај најубаво. Нејтири ја поздравувам, чисто онака од ќејф.
Кој попрво да поздравам кога скоро сите ве читкам, и сите сте ми мили Marama, Lunicka, Teddybear, Creshicka, Pamelche, x.Daisy.x, Micheleljubov, XstrongerX, Trendafilka, Starbucks, Chocolate.me, Ljubam Еве ви чоколадца со рум
Сакам да им возвратам поздрав на оние кои ме поздравиле изминатава недела... девојки, ме немаше, не бев баш во расположение за дружење на форумов, па дури денес видов дека многу ме поздравиле... ви благодарам од срце што сте помислиле на мене во тие моменти!
Сп до Lакримоса - Се надевам ќе имаме прилика да се запознаеме , баш би сакала Луничка - Остани таква каква што си Ана Банана - Ми се допаѓаат твоите размислувања Дивајн - Ново-печената докторица. Мило ми е
Dala поздрав до тебе, да знаеш ме засрами XstrongerX некое претчувство ама ти стои аватарот Neytiri ти си ми некоја изгубена сестра, гарант gingerchild, те онака
СП до: Сесилија Трендафилка Пирамидка Лилит ЛивингГлам ФБИ Се надевам ви ги погодив парфемчињава. И СП до сите останати зависници од парфеми, одберете си по еден