Поздрав до оние на кои не им смета да си шеткаат сами, да си ѕиркаат по излози, да си фотографираат секојдневности...
До сите кои редовно пишуваат во Што би му кажале.... Ве читам редовно, секоја со својата приказна ме воодушевува..
machka1 - Ти благодарам за поздравот. Гушки до тебе ! Почнуваш се повеќе да ми се допаѓаш. Сум ти кажала и претходно, многу многу ме потсетуваш на една драга линчост која исчезна од мојот живот без трага ни глас. Но сепак останаа само убавите спомени, а ти си многу слична. Поздрав !
Денес сакам да ги поздравам Lux, Glossy -girl , PeaceLoveBasketball, Artemission , Chocolate.me и SarahTayMomsen и сите оние што сакаат да си имаат чоколадна фонтана дома (како би ја краднала онаа од сити мол)
Поздрав бек до girl-mimi . А да поздрав и до pamelce со нејзините симпатии Е сеа јас сакам да си е прашам дали има некој од Кичево?
Еден најспецијален поздрав до bittersweet за постот во СДК Нека му е среќен роденденот на твоето мало мажуле и да бидеш вечно најсреќна со големото мажуле Ми ги насолзи очите додека те читав, колку прекрасно семејство имаш, колку љубов имаш за истото... И секако дека треба да се гордееш со она што си го создала и кое го одгледуваш и раснеш -син ти и воопшто, семејството. Еве ти една гушкa затоа што ме разнежни
Подлого не сум поздравила никога,а во меѓувреме ме поздравувале па да ви визвратам мои драги. СП до Луничка Црешничка Смурфет М Ана-Банана Памелче Глоси Колешка ми Дивајнче Ади Гирл-мири Пери Кимката Совршенство Имајте добра ноќ и прекрасен ден утре драги
До сите кои претходно сум ги поздравувала... Ќе си се продајдете сами...Ме мрзи да набројувам Сп до модераторите...
^ Јас сеуште ги јадам Многу наназад ми се собрале за враќање поздрави: аниме, пирамитка, дволичен, лена, ричи, дала, глосигрл, чадорчето, дивајн, лакримоса, мишелљубов... ви испраќам тепсија баклава (секогаш ми се пријадува пред муслиманскиве празници ) И сакам сп да упатам со стандардната екипа Моира Славица999 Луничка Анат Ели25 Ова за Санторини иде