СП до Горде, илипили, памелче и Ким. Ај да не ве поздравам со песна од Цеца затоа ете ви свежи кифлички ама не се изгорени
^ Перла ма, изедов цела тепсија, ти уште ми даваш тука. Боље песМа од Цеца да ми дадеше. Поздрав и до тебе
Поздрав назад Горде. Поздрав и до батковците што ми „докажуваат“ дека вчера било празник на ВМРО-ДПМНЕ!
До teddybear. Затоа што ми е премногу мила и позитивна, би ја изгушкала од што е посебна. Еве ти Теди една гооооооооолема прегратка.
Gordana10 Kim Snow-Queen Annath Julie77 Glossy girl Tea4e Pamelce Ilipili Teddy bear Peace Love Basket Meu Ocila Crazy Stupid Love Miss Ricci Rici.aaaaa-си се поздравувам себе и сите васhttp://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQcXdoZQ6KYTLc0GcOtkHryUtZMZHUFox2JqiqOb7IjKOxqsx0Cog
СП до Спелбаунд , Памелче , Стоименовска , Блу грл , Лејди 17 , Кул Лејди , Глоси , Сара 123 , Ана Каренина , Л-енна , Дози , Мишела , Есперанса ,Серафима , Љубам и Шилеа
Поззз бек бројче, воедно поздрав и до другите на списоков. Како што пишав низ други мислења, не сум многу на форумов но некако се ми здосади овде, а и немам време.
Фала на сите што ме поздравивте, многу сте не можам да ве набројувам, поздрав и до вас! Поздрав и до сите кои имаат за учење за тестови и до оние кои спремаат колоквиуми(ово че бити долга ноч предосечам) На ви по една лимонада да се освежите малку на пауза:
ве позравувам сите феминки а оние што имаат тестови и колоквиуми-со лесно да ви биде, да скршите нога
Знаев, знаев! Само што видов последен пост од Лудото одма си викам сега поздрав до мене ... Поубаво нешто од купување добри парчиња гардероба или чевли или што и да е за жена има?? Не. Да си ми жива и здрава, враќам поздрав итн. итн. за крај ... Spoiler
Специјален Поздрав До: ludoto19 AnaKarenina N.Kety COollady Nymeria crazylady lunicka Dvolicen bluegirl7 CharmedGirl girl1985 Snow-Queen Slatki4ka.Slatki4ka XstrongerX RainBow Katerincee blaa Chocolate.me