До marama Па ти зошто не ни кажа дека си снимила спот Се зезам ..девојката во спотот (балерината) многу ми личи на тебе http://www.youtube.com/watch?v=mk48xRzuNvA
До сите кои се повеќе активни на темите за полнење на мешето, отколку на оние за физичка активност и слабеење За оние вторите - ду нот опен ! Спојлер
Специјален поздрав до (на моменти) обесхрабрената и (по малку) демотивирана Ariel, и нејзината борба против себе на тема фитнес. Спојлер Види што може да направи половина човек со одлучност за тројца. http://www.youtube.com/watch?v=H4fO9aQu08M Ако недоволен простор за скокање јаже е изговор, замисли какви изговори може тој да извади? Вакви и слични видеа ми помогнаа низ моите I don't need this shit моменти последниве 3 месеци
Луничка Спојлер само што дојдов во темата да те поздравам. СП до тебе, жена на место и секогаш ми е задоволство кога те читам во твоите постови проследени со доза смиреност и реалност. Tigerlady Спојлер од пред месец два некаде, почнав редовно да ти ги следам постовите, ти си прекрасна и секогаш умеам да препознаам твој пост, исто како и на неколкуте други мои омилени и драги форумџики. anabel-a Спојлер Умна, упорна и модерна женска, која си ја пратам во модни критики, и од секогаш ми била позитивна. Виножитка Спојлер мила, слични сме со карањето и сакањето задоволство во исто време, шо е битно шо сме скарани Те гушкам. Добро утре, и имајте добар ден. Поздрав со мојот зајак, најискрен и најтопол.
Никогаш не сум ја посетувала оваа тема ама морав денес Сакам да ги поздравам: Анни.мк1- Хиперактивно, аватуристички настороено девојче кое сака да запознава нови луѓе(Втората јас) ! Doozy- О ла ла (се снабдив со 500ден) ...Најмила си и ретко дека постои човек како тебе!
Поздрав до некои кој не сум ги поздрави долго време Adi888, Anna-Banana,Bright, Cacy, crazylady, danichap, Glossy-girl, Neytiri tigerlady ,mims-89,Boavista , teddybear ,pamelche tinkerbelll, creshicka Ја неќам гушки ама во мое име ќе ја пратам поларнава мечка да ве гушне силно за мене
starbucks Ќе ни треба поздравче до biggirlsdontcry и за тебе има женска и до тедибеар срцко ме расплака
Случајно ја отворив темава и си го изнагледав името. Па не иде да не се врати на поздрав, мене како мала ме фалеа за пристојност. Еве по едно вакво колаче за луничка анушкаНестле Хипстер росоњерка Дузи Трендафилка а за Јипман нека биде срцето
Специјален поздрав до Илипили Спојлер Ја следам од поодамна, ептен добродушна, мила, искрена и фина девојка. А таквите денес се реткост Поздрав до старото друштво девојки кои сеуште ги читам редовно Спојлер Трендафилка, Роси, Лудото, Лилит, Спаркс, Горде, Мерлинка, Пирамитка, Хипстер, Јуци, Џули, Мисс, Мимс, Бланка, Блек Свон, Артемишн, Грл 23, Ана Каренина, Анатх, Тедимече, Алиса, Карина, Штрумфетка, Есперанса, Смајли, Старфиш, Дивајнбатерфлај, Хипица, Реинбоу, Теодора, Дузи, Најубава, ФБИ, Ливинг, Жапче, Калиопе, Пеликуна, Старбакс, Лолита, Данилела, Ани.мк, Тинкербел, Геа, Љубам, Даничап, Саја, Кате 21, Георгина........... сигурно испуштив некоја..... to be Continued
До сите учесници во фитнес темите со кои секојдневно се мотивираме и инспирираме. До сите кои не цмиздрат на сиви облаци туку баш уживаат во есенскиот дожд До сите кои обожаваат свежо овошје со сите вас да го споделам мојот појаддоооок , каснете си, наши сме си, од иста лажица ќе ждериме Спојлер