Поздрав бек и до тебе Тајгер Лејди. Јас ве читнувам малце, ама не можам да пишувам периодов зошто имам многу обврски.
Специјален саботен топол поздрав до lunicka, kravce, joelle, AnaKarenina, cigarce, caroline.costa, julie77, ilipili, Lilliana, Springy, Nymeria, MandyLane, L-enna, tweety26 и NoellePage. Паметни, уникатни, задолжителни за читање!
Pozdrav do Anuska nestle i vozvraten do Zarah So Ane se razbirame epten dobro i milo mi e sto e covek pred se So Zara si imame nekoja cudna konekcija ... prvo brendot mi e eden od omilenite , vtoro preterano mnogu se pronaogjam vo nejzinite iskreni postovi. Se izvinuvam sto e latinica, ama imam vonredna sostojba so netov
Поздрав до сите феминки ♥ Сите обожавам да ве читам. Сега да не почнам да ги набројувам зошто цел ден ќе ми помине Многу ве сакам
Поздрав бек до Боа, и да ни пишуваш почесто, и јас ќе кажам . Сп и до Смајли и Лил, двете ми се едни фини суштества. Бакнежи до сите вас . Ве частам капучино. Поубаво од тоа нема за овие денови.
Крејзи и Блек Меки сте како гушкалово! И вакво совршено капучино душава ми ја кине.Јас у домашана атмосфера никако да го усовршам со ваков изглед. Некој од наредните поздрави ќе ве честам со лично направено. Сп и до Старки,Хипстерка,Анабелка,Глоси и Теа. Пошто сум сеуште под импресии од Виена ве честам превкусна Моцарт чоколада. Едит-До Кејтлин. И до Боа.Згодноќо јас се испричавам тек сега го гледам поздравот.Ќорава... Те гушкам,силно.
До мојава мафија која верно ми го чува грбот , седејќи незабележително зад него Бубс , Либе , Давор - морам да ве испоздравам јавно ,сите да знаат колку многу ми сте битни во животов. До Икс Човечето , поради неговата неизмерна зрелост и несекојдневност на интелектуално ниво. Ве ловам ,да ви **** душата и земјата што ве крепи!
Поздрав возвраќам кон zarah i Boa Vista-ти благодарам на прекрасните зборови Исто така поздрав и до Anouk Rici.aaa NoellePage SnowGueen Thinkerbell MsScorpionka Elena.mak Девојки ви благодарам на одговорите и иако е сеуште рано искрените честитки Повелете по едно благичко Ете свежнете се со ова