До : Glossy-girl PeaceLoveBasketball Gordana10 k.i.m perlaa pamelche ilipili Special.Someone Dala ocila tea4e srcekrsacka starbucks Weheartit girl-miri
до Јипман, Смајли, Илипили, Старбакс, Горде... Сп и до Памелче! Отвори, знам дека ќе ти се допадне. Spoiler
Antonina - Многу фина девојка. Miss.Rici - Обожавам да те читам. Zaboravena - Досадно е без тебе. Ептен ми недостасуваш. Не знам што се случува навистина не ми е јасно зошто наеднаш исчезна.. Врати се !
Cresicka, Teddybear, Yipman2, CIA, BoaVista, Lunicka, Kravce, Julie77, Jule.SK, EleMental, Ludoto19, Dvolicen, Plavusa17 Вака за Добра Ноќ Spoiler
СП до Candy20 СП до tedybear, Divinebutterfly, ocila, girl-miri, LittleFairy, Ana-Banana, CIA, Lepaaa, Glossy-girl, Dala, Snow-Queen и esperansa777
Фемнинки/ци јас ретко кога возвраќам одма на поздрави, лоша навика или не , не знам ама не сакам на секој поздрав да возвраќам веднаш, ама затоа помнам.. Затоа ќе ве поредам, прво Пирмаитке моја ветувам средба, само настинкава нека мине.. малку. Сањаева, Блонд, Јипи, Лилбејби, знаете колку ми е убаво кога некој ќе ме пофали искреноста моите слики и ќе ми ја спомне моја Мила? МНогу ми е убаво, ама многу.. срцево ми го греете. Боависта те красна жено би сакала да те има почестов на форумов. Доли.дол, Црешичка, Ноелка (тебе наскоро ќе те бубнам со ангелот твој, се надевам не студи многу у Швидкса), Ангелофарх, Умбрела22, Илипили, Дивин фала ви фала ви фала ви.. на сите ** И сакам да кажам има едно девојченце што многу сакам да го читам. Дузи ти си страшно умно девојче, и по секој твој пост можам да сфатам дека си красна личност.. Искрено се дозирам цела недела со песнава, и не се чудете ако ја постирам 37837027 пати. http://www.youtube.com/watch?v=pEP72Xor ... ure=relmfu
Поздрав до Црешичка, за муабетов. Мој човек. My Thoughts Exactly. Неделен поздрав и до МишелЉубов, СексиБејби86, Љубам. И моите подзаборавени, а омилени уште од самиот почеток - Џули, Анат, Боависта. За сите со екстра живци - по една. За остатокот -