До Ана Каренина . Многу убав впечаток ми имаш оставено, зошто еве со еден збор кажано, прекрасна си! И бидејќи никогаш не пропуштам да прочитам твое мислење, знам дека ја сакаш неделата (како ден hh), па затоа ти посакувам да уживаш максимално во денов, посвети го на најмилите, а од мене имаш еден топол чај и тон книги
^ Кај ми бил овој памет порано секој 3 ден кога си наоѓав на улица, наместо да си ги земам мислев дека има магија фрлено на нив. Сега неможам да најдам
Прво, СП до T.e.d.d.y Ајварот ми е при крај... Еве кога веќе сум тука ги поздравувам и сите Sheldon Cooper fans
Gingerchild зошто си едно позитивно искрено и весело девојчуле... иако не те знам лично со самото тоа што те читам едноставно ми зрачиш со топлина ... Те гушкам
Hello феминчиња не сме се заборавиле нели Поздравчиња до сите насмевнати, заљубени, на сите што им е топло во душичката. И поздравчиња до оние на кои барем малкучку им недостасував Вака ве читкав само изминатиов период, но пак сум овде ќе се дружиме
СП до creshicka Вчера прв пат го сретнав твојот ник и морам да признаам дека ептен ми се допаѓа тоа како размислуваш Ветувам дека ќе бидам поактивна
Еден огромен, топол поздрав до Edie.S, ми го разубави уште повеќе денов! Неделата многу си ја сакам бидејќи ми е баш семеен ден, кога можам со сите да седнам на трпеза За викенд кај нас многу се готви, а на денешното мени како десерт имаме штрудла од јаболка, па затоа виртуелно ти испраќам едно парче (ако сакаш и репете ќе ти пратам ). Јас штрудлата не ја обожавам многу, ама како мириса цела куќааа... мх, мх, мх! И еден поздрав до Sexybaby86, и испраќам покана да ми дојде на гости, јас имам една гооолема завеса за пеглање Мене смрт ми е пеглањето, а даската единствено за ова би ја користела
Сп до сите кои оваа недела..ги читав секој ден....и ми оставија добар впечаток со нивните мислења... Spoiler LittleFairy Dala girl-miri l.love.your.lips Elennaa Anna-Bananna Glossy-girl Gordana10 k.i.m starbucks tea4e cat250 bluegirl7 Chocolate.me Yipman2 DeepBlue Katerinceee Danilela AnaKarenina TheaEsposito Stoimenovska pamelche Mrs.Cuper Snow-Queen Toprak DzingerlakaDzikica Miss.Rici Sara123 butterfly33 Smurfette.M Hipica pupi.girl Marama Alesii BlackSwan Rossonerka Lilit Lux RainBow Gordana10 Annath Wild.Child Angelche Tenkai baguf4e srcekrsacka Snow-Queen ludoto19 La.reina.del.sul Trendafilka SOVRSENSTVO DzingrlakaDzikica T.e.d.d.y Ilipli pamelche Имајте убава,среќна,испешна и забавна работна недела...
Ilipili- Се препознав во твојот пост во СДК, бидејќи начинот на кој се тешиш ти е идентичен со мојот. Прво ќе си плачам и ќе си кукам за се што ме снашло во животот, а потоа си се прекорувам самата за тоа бидејќи на светот има толку многу тешко болни, гладни, без покрив над главата итн. Еве една Се надевам дека ќе бидиш среќна, заслужуваш.
Ех тоа ти е животот час кукаме,а час се смееме бидејќи мораме.Фала ти на поздравот и јас тебе ти праќам многу прегратки. Повели и едно вакво парче знам дека убаво ќе ти дојде