поздави до AnaKarenina онака од душа, од мерак, од внимание, од почит, од убавина. повели убаво нотесче за убави зборови.
Поздрав до AnaKarenina и реков не одам по куќи да пеглам, ама ај штом е за завеса работава, ќе поминам За 3 минути ќе ти биде испеглана, спастрена и здиплена Поздрав и до моите омилени Trendafilka, teddybear, julie77, lunicka, bittersweet, marama... Сигурно има уште некој, ама ќе ми простат, мозокот ми е на hibernate во моментов Држ’те, заблажете се Едит: Ете знаев, ljubam ја заборавив Поздрав и до неа и нејзината најмила Мила
Сакам да упатам еден најголем на цел свет, најискрен поздрав до Трендафилка. Кога се зачленив тука, ни на крај памет не ми беше дека ќе наидам на искрено пријателство со некој, пријателство кое се започнало на чуден начин, а се одржува на еден прекрасен начин. Многу ми помогнала, и многу ми се нашла во животот, и не знам дал некогаш ќе можам доволно да и се оддолжам. Те гушкам најсилно црвено девојченце и ти праќам многуууу љубов.
Возвратен СП за zarah Umbrella22 Sexybaby86 marama И специјален поздрав за Љубам и нејзината Мила,која денес слави роденден чинам.Бакнеж до твоето и нека те топли и сега,и утре ,и секогаш....
СП ... Боа, Трендафилка, Секси бејби, Кравче, Амбрела22, Кате, г-ѓа Луничка и посебен до Озбилна жена Мои омилени ... имајте нежен и сладок ден
Поздрав до мама Љубам и МилаНајмила, стварно ти е најмило детево. Среќен роденден Мила, од тетките од Фемина
СП до оние кои редовно си ги читам лудото19, Трендафилка, Лакримоса (добре дојде ), Абеја (ептен ми е интересна), МКскорпионка-порано беше поактивна, сега трчи трчи, сопни се мислење, ваква сум кога ќе видам дека напишала пост одма ја читнувам, БоаВиста-мојата колешка, и неа ја снема, Росонерка-уште една колешка, Мерлинка-кумоо како е?...,Сесилија- и неа ја снема, омекна и се изгуби, фалиш малку да караш , Саја, Артемишн, Дузи и Тедимече.... СП и до мамичките, потазе мами и они поискусните кои се надополнуваме и учиме една од друга-Анатх, Ариел, Моира, славица999, НоелПејџ, Меу, енца69, Божица1980, гирл1985, АИТ, Јуник, МаченцеЕна. Ако некоја заборавив се извинувам
До Либера. Понекогаш ме буниш со постовите и се прашувам дали постојано збориш за една личност, или можеби одредени постови ти се за личности од минатото. Како и да, обожавам да те читам во Што би му кажале..
До Elenaa, Girl you make my day. Just 4 u Спојлер Поздрав до Sweet-Child Tашнава ме потсети на тебе СП бек и до Shelea Спојлер За секој ден