Мацо јас ќе си го земам Џад Лоу во пакет не само со децата, ако треба и во пакет со цела градинка Поздравче назад и до Трендафилка и згодноќата Пирамида
```````````````````````````````````````````````````До ``````````````````````````````````````````````````` Трендафилка Љубовхоличарска Ова е најкусиот специјален поздрав.Затоа што ми го направи денот. Ти благодарам. п.с.Љубов и од мене `````````````````````````````````````````````````` Луничка Љубовхоличарска
До Љубам. Ти се восхитувам на твојата издржливост, на твојата добрина - што е ретко во денешно време, ти посакувам многу многу среќа. Мила треба да е горда и верувам е што има мајка како тебе. Од личност како тебе премногу ми значат зборовите кои ми ги кажа во лп. Ве гушкам најсилно и тебе и Мила.
Ептен специјален до АнаКаренина зошто ептен специјално си се разбираме и сакаме До Инес.х еден тон гушки и љубов. И до Дволичен
Па што не ја стави и сликата јака е Поздрав до тебе И поздрав до сите чајчопијачи и "чајчопијачи" (си знаат тие ) Еве ви и едно на миленце сервирано Дека жешко... Ова за Teddybear од мене
Сп до Црешничка Дивајн Колешка ми Ана Каренина Ким Луничка Љубам Грин Ајс Глоси Дузи Лудото Кравче Онака од милост,сите ми сте уникатни и свои.Ај облажете се
Одамна ве немам поздравено,па ајде Не се лутете ако сум заборавила некого,овие девојки ми оставија посебен впечаток pamelche LittleFairy Glossy-Girl Divinebutterfly SweetChild blaa Chocolate.me potterholic SarahTayMomsen Gordana10 Dala marama Lux Snow-Queen Sara123 Doozy crazyinlove19 Elenna ocila Special.Someone
Данкешен на поздравот, исто и за колека ми Илипили, поздрав до вас двете, а уз пат сп и до Ким, Перла, Памела ( да не речет дека не сум ги поздравила ) и до БоаВиста
...До Цигарче Со насмевка го читав секое твое зборче од утринскиот пост,како јас да сум го пишувала Дома си е дома .......
СП и до тебе лолитке и до сите останати, слаба сум со поздравувањето, бидејќи сакам да ги поздравам сите и да ги испочитувам, а ако набројувам можеби ќе испуштам некого. Еве за сите по едно кафе какво што пијам јас во моментов
Не ја посетувам темава, ама денес имам мерак да удрам еден рандом поздрав до: Maca-BT Chocolate.me creshicka Hipster AnaKarenina WomanInRed И до rossonerka и Kasha, со желба почесто да пишуваат.