До оние кои пазат на правописот и придонесуваат да не ми се згрози додека ги читам, за разлика од некои.
да не сум јас од тие некои сп до тебе офспринг, многу сум расположена па сега само наоѓам нешто за да коментирам
pozdrav do site devojki a sp do moite mi omileni viki,karak,doktorkata,lina,nina,winter grls,bagufce,anath,kim,vinozitka,anicka,macaa,snake,angelce,zverkata koja mi ja nema odamna,oluska isto i taa ja nema,ozbina zena,ariel,sky angels,gorde,kate,luks,lolipop,hipica,violetblu,vajld,dvete ani,smajli,i ima uste no sega ne mi teknuva ako sum zaboravila nekoja da pozdravam neka me pozdravi taa mene
Не си ти. На поединци овде секој втор збор им е погрешно напишан... Или јадат букви, или интерпункциски знаци не користат, или испревртени зборовите ги пишуваат Се прават грешки знам, ама не на секое, стварно ми се грози кога ќе видам И да се надополнам, лигавењето срцка, мрцка, душо, сонце, во секое мислење е неизоставен дел.
јас сум таа....обично нон стоп испуштам по некоја буква се ми е е подјадено...а си ги употребувам зборовите кои таа ги спомна....како и да е позз до тебе оффи
СП со по едно ... до Озбилна жена,Марли,Трендафилче,Анннни,Аннии,Смајли,Анфејтфул18,Лолипоп,Багуфче,Спичлес,Вајлд Чајлд Паметното,Оффспринг-Оффи(да не мрчи многу,опуштено само ),Хипица ,Аннатх,Кате21,Нина24,Викиче,Ким,Лукс,Ангелче,Аничката,Катакомба,Волфче,Карак,Душица, а и до оние кои никогаш не ме поздравуваат Докторката,Ненушка,Оззи,Гордана(имам една дома ),Бројче,Лижалка,Гоу грл... П.С Ако заборавив некого молам нека ми прости.
Фала девојки на поздравите! Убаво е кога се делат позитивни емоции, па дури и вака виртуелно. Еве по едно кафенце за сите! Поздрав мили феминки!
Поздрав до тие што ме поздравија СП до озбилна жена,Горде (која што има мистериозен аватар, убав е ),Гоу на која што и треба шопинг, Катенце,Иренче нешто ни ја нема, Хипи,Џули,Ангелче,Викиче,Бројче,Багуфче,Душица,Ненушка,Докторката,Аните двете со по многу н,Сеси,играчите на форумски и другите кои ги заборавив.
СП до Багуфчето... Баш ме усрами со тој постот во што би и кажале на форумџиката над вас... Ќе ти ги разврзам мислењата,би сакала да знам која си.... И го видов твојот пост во СДК... Би ти кажала дека ако таа врска не те исполнува и ако неговиот однос кон тебе не е добар,најдобро би било да ја прекинеш....Не знам како ти е ситуацијата,но.... Бакнеж!