Сп до сите што ќе се радуваат страсно кога ќе го положат тешката колоквиумска недела И сп до Rainbow , ајде да си играме со кучето
Денес ќе ги поздравам сите што полагаат и имаат за учење. :geek: Spoiler И сп до Џони. Посакувам барам мал дел од машките да размислуваа како него.
Cacy Ilipili Divajn пеперутката Тedy мечето Нејтири љубам и мила заедно, да е жива и здрава малата, среќен нека е, со мало задоцнување. JuLleE Џони за секоја една од вас а воедно и за Џони, и имајте топол и успешен есенски ден, без разлика на дождов.
... Дузи. Ја видов сликава на Тумблр, ме потсети на твоето смуди . Ќе ме тераш и јас да си купам такво пасаторче, ова на изглед делува фино. Море ептен фино .
Ја би до Лилит, Пирамида и Џони.. во вас тојца има интелигенција, дрскост, знаење, скромност, искуство. Почит што да ви кажам, не ми мачкате очи, ми давате реалност и човечнот, приказни без летање во облаци.. нема многу епитети ама топ сте бре..
Сп до... Gordana10, ,kim, ,Annath, ,Ariel Julie77, ,Miss Ricci, ,Crazy Stupid Love Snow-Queen, ,Meu, ,ilipili, ,Trendafilka Teddybear, ,Tea4e, ,Peace Love Basket, ,M.a.f.i,, Dala, ,Ocila, AngelOfArh, ,Snowdrop,, SexyBejbe86, ,Glossy-Girl Да се облажиме девојки
СП до Трендафилка. Ти посакувам многу многу ѕвезди над твоето брилијантно тикве и тоа не обични, туку од оние најсјајните. Многу, премногу ми е мило за тебе.
Црешке моја драга, поцрвенев како твоето корисничко име кога му е сезона, и како бојата на ф'станот на Евичка на твојот аватар. Ти благодарам на комплиментите. Еве ти едно цвеќенце.
До Среќичка, за најубавите вести кои ги прочитав денес. И до Ричи.аааа, Сноу Квин, Анабел-а, Љубам, се разбира, Срцекршачка, поголем оптимист на форумов нема, алал да ти е
До Луничка(секое утро чекам твој пост,со него го пијам првото утринско ) До Трендафилка(верувај исто размислуваме,само што јас во понеделник ја земам платата ,нека се множи ) До Анабела(Во последно време,обожавам да те читкам ) До Љубам-Ти се воодушевувам во секој поглед До Моира,Славица,Гирл1985 и Кравче-вие сте ми во пакет Поздрав бек и до Umbrella