Најголем СП до Глоси за мислењето во Трагикомични статуси, коментари. Поздрав Глосичке, имај убав ден.
Поздрав бек до starfish, ilipili и Katerinceee Ви испраќам една песничка за убаво петочно расположение http://www.youtube.com/watch?v=9xl7Dt9A1qc
Сп до Bright, teddybear , Црни лабуд , Starbucks , Росоњерка ,Штрумф ,Сара и Ким Ви праќам еден волшебен поглед да ви ги згрее срцата на овие ладни времиња
Ме нeмаше долго време, но еве еден поздрав до цуркиве : Katerinceee Umbrella22 starfish PeaceLoveBasketball starbucks teddybear Doozy TheaEsposito
Ја да ви кажам право сакам да си ја поздравам сестра ми, знам дека е на форумов ама не можам да ја провалам, она гарант ме демне па затоа да и кажам дека одамна не сум имала вакво пладне со неа, филмче, иако го имав гледано, две кафиња по ред, крофна со џем и многу радостии во еден ден. Си ја сакам ја сестра ми, даде и
Јас дојдов да ја поздравам девојката над мене - AngelOfArh, приземјена, човечна и забавна. Плус, ја има најубавата професија што може да ја има еден креативен ум.
Spoiler Katerinceee rici.aaaaa PeaceLoveBasketball Dala tea4e AnaKarenina I.love.your.lips girl-miri Elennaa Anna-Bananna Glossy-girl Gordana10 k.i.m starbucks cat250 bluegirl7 Chocolate.me Yipman2 DeepBlue Danilela TheaEsposito pamelche Mrs.Cuper Snow-Queen Toprak DzingerlakaDzikica Miss.Rici Sara123 butterfly33 Smurfette.M Hipica pupi.girl Marama Alesii BlackSwan Rossonerka Lilit Lux RainBow Gordana10 Annath Wild.Child Angelche Tenkai baguf4e srcekrsacka Snow-Queen ludoto19 La.reina.del.sul Trendafilka SOVRSENSTVO DzingrlakaDzikica T.e.d.d.y Ilipli pamelche Специјален поздрав до вас и имајте убав и забавен викенд.. А СП и до тие што викендо ке треба да го поминат учејки
Јас навратив да го поздравам Јипман, ептен позитивно човече, неискварено дете (ова дете е со милост кажано како од постара сестра ) што е реткост денеска во ова време да начекаш, со ептен добра смисла за хумор
До Илипили...Мило ми е што конечно почнаа да се средуваат работите Едно по едно,се ќе биде Ти праќам едно слонче за уште повеќе среќа
Специјален поздрав до Менди! Се надевам дека се е во ред со сестра ти и со бебчето. Големи и топли гушки до тебе и до нив.