СП до типчето што работеше таму каде што јадев Гиро. Убав си дечко, ама многу флегматичен, ми се одјаде од тебе.
До сите обожаватели на АBBA http://www.youtube.com/watch?v=iyIOl-s7 ... re=related http://www.youtube.com/watch?v=unfzfe8f9NI
До Росоњерка за муабетот за мИрцот! Јас бев редовна на #103ка и #сеир а ти? И воедно до сите шо имале дајл ап интернет, односно, тоа сите сме имале, него моментот кога се приклучуваш во ниедно време затоа што тогаш интернетот е најбрз и до сите на кои што им мрчеле другарите дека биле недостапни, па ти им викаш - абе на интернет бееев О куку, кои времиња, па тоа крчи, писка кога се приклучуваш, морав редовно звучките да ги исклучувам за да не ги разбудам моите. Па си правевме собиранки од мИрц на клупите кај Лондон паб евентуално на коцка, која сега ја нема Ах...
Георгина, мора да ни бидеш поредовна моме! Ни фалат твоите саркастични коментари, и шали, наравно! Остани ми поздравена, и пак ќе кажам, и поредовна Без тебе и без Гламче, не е исто
до Micheleljubov, Chocolate.me, starbucks, Divinebutterfly, L-enna, anabel-a... Ма сите сакам да ве поздравам! Поздрав и до оние кои бараа да пишувам повеќе. Ви ветувам дека ќе почнам во најкраток можен рок! Сега можам само да ве читкам Ве поздравувам со чајче
Така така, кажи си јавно... Океј, признавам. Ме фана Марама на дело. Како лапам кифла за ручек. И тоа со шунка внатре. Ама кажи си и тнка колку сум, а а ааааа!
Adi888,Ammy.Lee,Annie.mk1,zhap4e,Kasha (да сте се вратиле тука под итно,недостигате) ФАла што сте се сетиле на мене и што сме ми пишале и се,возвраќам и јас на поздравите и да знаете многу ве сакам женски,мило ми е што сум тука меѓу вас И некои што одамна си ги немам поздравено,а си ги поштовам Поздравче до: ilipili, TheCandy880, tinkerbelll, I.love.your.lips, anuskaNESTLE, PeaceLoveBasketball(мило ми е што се врати), cinderella5, RainBow, BoaVista, La.Reina.Del.Sur, Micheleljubov, Мiss.Ricci,1209, Mrs.Cuper, Libera, ljubam, thelittle17, Doozy, marama, XstrongerX, Gordana10, k.i.m, eli25, julie77, Maca99, Emma89, Hipster, lolyta777, Glossy-girl, crazylady
До Еленушка оти ми е толку многу слатка и едвај чекам да ја запознаам До Крејзилејди ,со едно огромно извинување за тоа што од брзање не можев да застанам и да ја изгушкам ко што заслужува. До Икс Мен , оти истовремено ми е најфренд и најголема енигма. До Пирамитката ,оти е толку позитивна и смарт До Лилит , за сиот сарказам истресен на форумов. До Ливинг Глам и нејзината пасија кон литературните дела