Јас да ги поздравам Гордана и Марли! У слободно време ме викаа ФБИ! Чисто онака! Ах што сте виеееее,мачори пакоснииии ( у позитивна смисла! )! Се мислам дали братство јединство да ви ја пушчам или има нека тајна веза?! И до Љубам! Зошто вие немате поим колку е прекрасна и мила! Се трудев да не пишам нешто лигаво,ама не можам,од срце...стварно е... немате претстава каква личност...
thelittle17 и Мiss Rici се пронаоѓам во секој ваш пост од Што би му кажале СП и до Divinebutterfly, ilipili, Hipster, Glossy-girl, Adi888, Annie.mk1, Chocolate.me, starbucks, pamelche , Snow-Queen, Sara123, ocila, Katerinceee, Plavusa.17, glow Еве од мене палачинки и топло чоколадо
До: pamelche: Спојлер http://www.youtube.com/watch?v=CoRruPeIUSA blaa: Спојлер http://www.youtube.com/watch?v=b5VJa-sYsyU PeaceLoveBasketball: И до сите феминки кои ИНСТАНТНО се располoжуваат кога ќе ја чујат песнава-Ако има такви-или ја сум изрод. !
СП до сите они кои си фатија по некоја пара синоќа на концертот на Слаткар Спојлер и до оние кои не фатија
Епа,ајде вака сега малку погрупен поздрав: Спојлер Ocila rici.aaaaaa Lilit Peacelovebasketball pamelche Glossy-girl blaa SweetChild Sara123 Miss.Ricci Chocolate.me imelda imorena Cacy anabel-a Elennaa Shpagetta biggirlsdontcry Ilusionist LittleFairy I.love.your.lips Џули Hipica levely girl1985 meU TeaB sunfemina DzingarlakaDzikica k.i.m. perlaa Divinebutterfly Umbrella22 teddybear tigerlady zarah Повелеле чајче и по некоја ружа
СП до: -kirijakija -dolly.doll -Dala -kolache.99 -SlAtKi4ka.SlAtKi4ka -Ana122 -Hkikica -selly.gomez -Jule.Sk -Sara123 -Alesii -ocila -Lady17 -Lining -T.e.d.d.y -Glossy-girl
Ај уште еден до Марама. Имаше отварање денес кај нас на самопослуга една и Диле и Коки беа. Кога почнаа да ја пејат „Марама“, одма ме потсети на тебе.
СП ... до Дивајн батерфлај, Дала , Ричи.аааааааа ... Посебен до Ај. лав. јор. липс ... не да имам далеку и не да ми недостигаат ... посебно најважниот братот Попладневен десерт за вас ...
Специјално поздравче до Divinebutterfly Заслади се во ова саботно попладне И поздравче до N.Kety Ciao bella
Оддамна не сум вака групно поздравила па ај: Divinebutterfly, MISS RICIE, HIPSTER , PHYRAMIDE, SAYA , TRENDAFILKA, TEDYBEAR, JOHYY THE FREAK, FIGGY MK, LUNICKA, SERAFIMA ,ELI 25
Еден голем поздрав .... до сите оние што редовно постираат анимации во темата Вашите моментални чувства преку слика. Ми го правите денот подобар, секој ден. Да продолжите активно така.