Едно неделно убаво топло поздравче до starfish оти мн си ја засакав. Ти пракам искрени,топли прегратки и еден пар штиклички
Ај пошто одамна немам никој поздравено а и ме немат поздравено. Ве позз сите, За убав ден. Зблажете се
Сп до Ким Горде илипили ади памелче дала I.love.your.lips Divinebutterfly Glossy-girl N.Kety girl-miri
Одамна не сум била на темава Вака СП бек до Dala,Katerinceee,anuskaNESTLE СП и до Rose96 и anabel-a,ме воодушевуваат вашите мислења во Идеална комбинција и Го посакувам ова модно парче
По аналогија на поздравот на Крејзилејди , поздрав до сите што имаат супердедичко! Spoiler како мојот
Сп бек до Stoimenovska И сп до Дузи Во ваша чест овој морж ќе исвири "It's Not Unusuall " by Tom Jones http://www.youtube.com/watch?v=z6azSHCHwPc
Поздравчиња до teddybear ти го прочитав мислењето во Што би му кажале и мора да ти кажам фала што ме потсети со мислењето на песничката, мислам дека текстот ми излегол од душичката. Фала што ме потсети на песничкава. http://www.youtube.com/watch?v=TdN5GyTl8K0
До : Glossy-girl Gordana10 Roxanne Adi888 k.i.m ilipili starbucks Snow-Queen Hipica Lux perlaa pamelche girl-miri PeaceLoveBasketball Dala I.love.your.lips N.Kety
Како ќе легне ова во блендерот, не си свесна. Поздрав и до тебе, и до Јипи Крипи, и тие што лајкнале под тебе, и тие што ме поздравуваат, и до комшиите од карши, и до пензионерите во петок и до кондуктерот што ќе ме вози утре... Се шалам. Немам навика да пишувам овде, затоа само ве лајкам.
starbucks kolache.99 tea4e Divinebutterfly Adi888 Hipica pamelche LittleFairy Glossy-Girl Divinebutterfly SweetChild blaa Chocolate.me potterholic SarahTayMomsen Gordana10 Dala marama Lux Snow-Queen Sara123 Doozy crazyinlove19 Elenna ocila Special.Someone perlaa creshicka Monna.Monna I.love.your.lips Yipman2 Stoimenovska Rainbow извинете ако сум заборавила некого
Поздрав бек до Трендафилка, my soulmate со иста судбина Сигурно има тука нешто, или сме двојнички, или па сме се познавале во претходниот живот Еве за тебе облека од плакарот на Кери Бредшо и куп убави чевли, повели одбери си што ти се бендисува Имај убава и успешна работна недела