Сп до Ади888,перлаа,ЛитлФеири, ПисЛовБаскетбал,ХСтронгерх Ве поздравувам со една порака во Шише На која вика Spoiler
Ајде и јас "групно" да ме поздравам Сп до: -kolache.99 -ocila -LittleFairy -PeaceLoveBasketball -Adi888 -Rici.aaaaa -pamelche Пријатен Понеделнички Ден!
PeaceLoveBasketball - Ми го разубави денот. Ја користам приликава да ги поздравам Мачка1 и Палчица. Имајте пријатен ден.
Специјален поздрав... Peace Love Basketball -Pamelce -Tea4e -Tedybear -Gordana10 -K.i.m -Ariel -Annath -Snow Queen -Lux -Miss Ricci -Crazy Stupid Love -Julie77 -Sexy bejbe -AngelOfArh -ilipili -Trendafilka -Dala -m.a.f.i -Ocila -Glosy girl Девојки ве поздравувам и поканувам на благце и сокче
Поздрав бек со сите што ме поздравиле, се знаат кој се. А најспецијален до Горде. ..и до сите на кои не им е јасно зошто ги учат имињата на албанските патриоти (да не ме сфатите погрешно, едвај можеш да ги причиташ )
Поздрав бек до едни две мили жени: rici.ааа и lunicka Еве виртуелно барем ќе се потрудам да ви ја олеснам работата како домаќинки, па наместо вас ќе ги пратам типциве да ви зачистат по дома
До PeaceLoveBasketball, Dala, ocila, Katerinceee, Doozy, Monna.Monna, Sara123, Glossy-girl, anabel-a, LilBaby, pamelche, Cacy, Divinebutterfly, bluegirl7, ilipili. Оти така ми дојде. Подобро да прекинам тука, оти до утре ќе набројувам.
Spoiler PeaceLoveBasketball Dala Katerinceee, Doozy Monna.Monna Sara123 Glossy-girl anabel-a LilBaby pamelche Cacy Divinebutterfly bluegirl7 ilipili Elennaa tea4e girl-miri Mrs.Cuper rici.aaaaa AnaKarenina I.love.your.lips LittleFairy T.e.d.d.y. Serafima Gordana10 Trendafilka ludoto19 Snow-Queen BlackSwan Rossonerka SOVRSENSTVO La.reina.del.sul Најспециален поздрав до вас и ви посакувам работна недела со многу успеси,среќа,здравје...
до КРАВЧЕ ми го разубави денот со постот во СДК ... а и поздрав од мојата Хера до твојата кучкица Наздравје кафето
Крејзи лејди - се подзаборавивме Каролина Коста - интересна си ми и посебна. И имаме иста страст - мартини Очила - фала на поздравите, еве еден бек и