КрејзиЛејди , Хипица (одамна ја немам поздравено милата таа),Еленушка , Пирамитката ,Трендафилка ,Серафима и вампирот мој што си го пика носот кај што не му е од работа .
Поздрав и до тебе Маршелин, елај на тавче гравче Специјален до Љубам бре! Освен тоа што денес скроз you made my day - туку и ме инспирираше со гравчето. Некни пиша дека си зготвила со печурки, си викам дај да пробам така...леле леле, прстите ќе си ги грицнев!
До оние кои се заразени со песничката од рекламата за Пенти, и го знаат само делот со ОоооООООО ооО http://www.youtube.com/watch?v=WzXpZZg5ox8
До rossonerka, со една нормална штикла затоа што и јас ич не ги сакам оние што сега ги носат сите низ град Спојлер
Специјален поздрав до сите мамички кои ги споделуваат нивните Породилни приказни на форумов Ве читам сите од почеток до крај и морам да кажам дека и се восхитувам на вашата пожртвуваност и издржливост. Прекрасни сте! Ме стопивте со вашите приказни полни со љубов и истовремено ме насмеавте до солзи! И од се срце ви посакувам само убави работи да ве следат понатаму!
До Сноу Квин, сликата ептен ме потсети на тебе Знам дека со душа чекаш ова да биди Те поздравувам и се ќе си дојди на ред времето одма ќе помини Гушка огромна од мене имаш Поздрав и до сите со врски на далечина, само ние знајме како е Еве еден текст да ве позз Спојлер Daljina je teška. Kilometri koji me odvajaju od tebe kidaju me na komade i uništavaju mi nadu da ćeš konačno doći. Teško mi pada svaki minut koji provedem bez tebe i tvoga zagrljaja. Da mi je da svane dan kada ćeš se pojaviti na mojim vratima i snažno me zagrliti. Nedostaješ i previše
Лелеее Ади срцка си....фала ти многу женска. Еден нај нај специјален поздрав до тебе, Спојлер уххх како ја би мавнала една ваква торта сега,ама не смеам благо поради температурата
Спешл еден до lackygirl, форумскиот Hulk . Ја читам во Мојот фитнес ден темата и си мислам секако изгледа подобро од Хулкот, ама фитнесот е на тоа ниво
СП до форумските сестрички Марама и Старфиш. И до Лилит и Трендафилка. Ајде да си ставиме црвен кармин и да оставаме траги на чашите во некој кафиЌ.
До марама бидејќи се нЕрвира за дождот да ја почастиме со една песна http://www.youtube.com/watch?v=cvgHb8We ... ure=relmfu
До Сноу Квин и нејзиното розе-лилаково цвеќенце До Љубам и еден вечерен краток разговор и препораката која ми ја даде До Среќичка и нејзиниот нов живот До Ричи.аааа која не пропушта да ме поздрави секогаш кога поздравува До Марама и дождот До Пирамитка и гравчето синоќа До Витомир кој е денес многу лоше воље До сите на кои не им се работи на работа денес