Фала на поздравот мистериозна.Голем поздрав и до тебе и ќе се потрудам да дознаеш која сум.А не се сомневам во тоа дека 100 посто ќе се изненадиш од тоа која сум и кој ми е дечко. А сакав да ти кажам,во врската моја во последно време нема проблеми (бар големи не).Порано имаше и тоа сериозни,сега е се' сменето,почнав душевно да се исполнувам и да си ја враќам гордоста назад.Е сега изведувам по малку,сакам да го сменам од ладен во романтичен ама тоа е тоа...Ако не ме исполнува понатаму секако дека ќе прекинам Пиши ми лична порака кога ќе го прочиташ ова и ќе се запознаеме,нема проблем
да не сум јас од тие некои и јас сум таа,ама нема врска не се лутам само не е за секој форумов само тоа ќе кажам и мислам дека треба да се почитува мислењето и начинот на комуникација тука на секој........јас неможам да го извадам зборот срц од уста а на кој му смета нека ме ставе веднаш во непријатели и нема да има никакви проблеми.......нема да ме чита....поздрав...јас се пронајдов во изјавата погоре наведена....
СП до: џули која вика дека не ја поздравувам,до ненушка,до карак,до ким ,до оззи,до озбилна жена,до анннни,до трендафилка,до лина24,до ива-мици,до дејзи,до бројче,до спичлес,до мисс индепендент,до тедибеар,до багуфче,до лукс,до мистериус,до аничка,до смајли,до анфејтфул,до хипица,до билката,до аничка,до душица,до ангелче,до катакомба,до вики44е,до душица,до гоу грл,до сесилија е сега мислам дека никој не испуштив, и скај ангел и вајлд ангел извинете за вас пак редактирав
Специјален поздрав до сите активни, неактивни, банирани, гости, админи, модератори и скриени на форумов. Ајде ставете ми сите по едно лајк4е та да бидам прва горе