Поздрав назад до Памелче Ричи ааа Очила Еленааа Колешка ми Гордичот и сите оние кои што ме поздравиле а не сум им возвратила.
Колешке ептен фала на поздравот, данкешен поздрави до тебе, Памелче, Перла ( малку да сменит правецот на музиката која ја слуша односно Цеца нека ја остајт жената на раат ) и до Кети
Кај си Џиги мор ептен се загина ти те снема .Ја напрај ајс кејкот :geek: Ахх колку ми се пријаде сега една таква Ај од сликите ќе се задоволиме. Повели
Ричи.ааааа, Грл мири, .... возвраќам поздрави СП ... до Хоупфул И уште поспецијален поздрав до Везилка, обожавам да ја читам ... затоа што многу ме погодуваат зборовите во нејзините постови, се пронаоѓам во нив ептен. Имајте убава вечер ...
До девојкава над мене ќе ти ги искршам коските од гушкање. Позз бек до Ричи.аааа имењачката моја тука До Горде Иии до Ким, со статусов кој те опишува т.е. не опишува двете ненормално
Леле мисс мор Сега баш кога го видов поздравот од џули, па гледам тие пиците што ги ставала си помислив: Морам да намалам со јадењево. А тоа го помислив со полн стомак И врв твојот поздрав Поздрав и до тебе, и немој и ти да се прејадуваш остај мене не гледај ме Ете кај шо ја спомнав поздрав до џули па перла, горде (иако не ме поздравила мене ) гбката дивајн, грл-мири, гбката пили, јипи, би ју поздрав и до тебе, ми текнува на тебе вака предновогодишно ако ме сфаќаш Мучас бесос, мучас грасиас, фала и на поздравите на сите, фала и што ве поздравив, сега ќе се симнам од сцената